Romantická drevenica na krásnom pozemku Sklenené, Turčianske Teplice

Prečítajte si viac o lokalite
Turčianske Teplice
Štát.: Slovensko
Mesto.: Turčianske Teplice
Lokalita.: Turčianske Teplice
40 m²
730 m²
predaj - Rodinný dom
59.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1158x zobrazená v zozname / 252x zobrazená detailne / 252x zobrazená detailne tento mesiac

Pôvabná drevenica ukrytá uprostred čarovného pozemku vás chytí za srdce a bude to láska na prvý pohľad. Je to malá chalúpka s veľkým potenciálom. Momentálne sú tu dve izby, kuchynka a špajza. K obytnému priestoru sa dá ľahko pričleniť aj tretia izba, ktorá momentálne slúži ako sklad a aj kamenná časť v minulosti maštaľ. Pozemok je sčasti svahovitý sčasti rovina. Je tu množstvo zelene. Celá záhrada, ktorá chalupu obklopuje pôsobí romanticky ako z rozprávky. Dreveniva nemá kúpeľňu ani wc. Obecný vodovod je na pozemku, kanalizáciu obec nemá. Je tu suché wc. Drevenica je na LV vedená ako rodinný dom. Obec Sklenené leží uprostred prírody len pár minút od kúpeľného mesta Turčianske Teplice, kde je okrem kúpeľov tiež aquapark. V zime si môžete užiť lyžovačku hneď v niekoľkých lyžiarskych strediskách v okolí: Skalka, Krahule, Valča, Jasenská dolina.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Turčianských Tepliciach

Inzerovaný rodinný dom v Turčianských Tepliciach v cene 59.000,- € je o 10.535 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Turčianských Tepliciach. Rozloha je o 154 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Turčianských Tepliciach.

Pozícia realitnej ponuky

59.000,- €
Cena nehnuteľnosti 57.588,- € 199.900,- €
730 m²
Rozloha pozemku 83 m² 3868 m²
40 m²
Úžitková plocha 1 m² 479 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku730 m²
Úžitková plocha40 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289312156424 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.