Rozostavaný dom - BUDATÍN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Horná
83 m²
445 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1362x zobrazená v zozname / 209x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v Budatíne v Žiline. Rodinný dom je postavený na svahovitom pozemku ktorý je kaskádovito upravený. Nehnuteľnosť je vo fáze výstavby. Stavba je kompletne zateplená, sú osadené okná a vchodové hliníkové dvere. Vo vnútri sú vymurované priečky, naťahaná kompletná el.inštalácia. Na stavbu je vypracovaný posudok na sumu cca 190 000 eur. Posudok je vypracovaný na jedno podlažnú stavbu na ktorú je potvrdené stavebné povolenie. Spolu s kúpou si kupujete aj kompletné spracovanú výkresovú dokumentáciu v ktorej sa ráta s ďalšími dvomi poschodiami a dokážete si postupné vybudovať 3 samostatné bytové jednotky.

Pre bližšie informácie kontaktujte p.Mriša na tel. čísle alebo

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Žiline na ulici Horná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku445 m²
Zastavaná plocha83 m²
Celková rozloha445 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28764 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.