Skladovo - kancelársky priestor na prenájom, Trnava, Hospodárska ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Hospodárska
90 m²
2
úplne prerobený
áno
230/400V
prenájom - Kancelárie
580,- €/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

29871x zobrazená v zozname / 8488x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom priestory, nachádzajúce sa v suteréne budovy, nachádzajúcej sa na ulici Hospodárska, Trnava. V suteréne objektu sa nachádza jeden priestor - vhodný napr. ako napr. Fitness, E-shop, sklad, .. s výmerou 90 m2. Cena mesačného prenájmu priestoru v suteréne je 580,- eur vrátane DPH, energií a parkovania. K priestorom prislúchajú i sociálne zariadenia. Prvá platba: 3 mesačný nájom vopred!! Objekt sa nachádza 3 minúty pešo od centra mesta, 10 minút pešo od železničnej a autobusovej stanice.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia nájomných zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.. Kontakt: .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha90 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí2
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230/400V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanieáno
Oknáplastové

Vývoj ceny