Skladovo - prevádzkový areál Vinosady

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Vinosady
800 m²
2
predaj - Výrobné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

30864x zobrazená v zozname / 3220x zobrazená detailne / 6x zobrazená detailne tento mesiac

Skladovo - prevádzkový areál Vinosady (Vinosady, Pezinok)
Skladovo – prevádzkový areál s pozemkami nachádzajúci vo Vinosadoch s dobrým dopravným napojením a prístupom po asfaltovej komunikácií.
Pozemok s celkovou výmerou 2098 m2 je rovinatý, napojený na inžinierske siete ( elektrika, voda a plyn) a prístupný z mestskej komunikácie.
Takmer celý pozemok je spevnená plocha, časť pozemku v smere od prístupovej môže slúžiť na parkovanie motorových vozidiel. Na pozemku stojí 2 podlažná prevádzková budova – obchodu a služieb so zastavanou plochou 705 m2, ktorá je dispozične rozdelená nasledovne:
1.NP – hlavný vstup - vstupná chodba, 2 veľké haly (prístupné aj samostatne), 3 x miestnosti a zázemie s kúpeľňami a WC, schodisko, samostatný sklad.
2.NP – schodisko, chodba, 3 x kancelárie, zázemie s kúpeľňami a WC.
cena: info v RK, kontaktujte maklér Patrik Barák

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha2098 m²
Úžitková plocha800 m²
Počet poschodí2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vykurovanievlastné
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-734666 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.