SLNEČNÝ 3 IZBOVÝ BYT SO ZÁHRADOU V PRÍJEMNOM PROSTREDÍ - SENEC GARDENS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Ružová
84 m²
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
214.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3551x zobrazená v zozname / 233x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento slnečný 3 izbový byt s veľkou záhradou nachádzajúci sa v príjemnom prostredí projektu Senec Gardens.

Byt nájdeme na prízemí novostavby nachádzajúcej sa vo výhľadávanom komplexe Senec Gardens. Ide o priestranný 3-izbový byt s veľkorysou výmerou 84 m2, ktoré sú dispozične veľmi dobre rozvrhnuté. Najväčšou devízou bytu je jeho záhrada, na ktorú máme prístup z každej izby. Poskytuje plochu až 96 m2, ktoré sú pokryté trávnikom a taktiež dlažbou. V rohu máme k dispozícii aj záhradný domček, v ktorom zostáva aj všetko náradie. Na závlahu trávnika poslúži studňová voda so spoločného vrtu. Vďaka orientácii ju slnko zalieva v ranných a večerných hodinách.

Dominantou interiéru je veľká obývačka prepojená s kuchyňou a jedálňou. Ďalšími dvomi izbami sú priestranná detská izba so spálňou. Obidve sú vybavené úložným priestorom. Vstavanú skriňu nájdeme aj vo vstupnej chodbe. Kúpeľňa poskytuje pohodlie na pohyb a jej súčasťou je okrem toalety aj plynový kotol. V letných mesiacoch nás ochladí klimatizácia. O atmosféru v byte sa zase postará biokrb. Byt sa predáva zariadený vrátane dizajnovej kuchynskej linky namieru. Nábytok je záležitosťou individuálnej dohody. K bytu prislúcha komora na prízemí bytovky. K bytu je možné dokúpiť si vonkajšie parkovacie státie priamo pri bytovke za cenu dodatočných 5 000€.

Ak hľadáte príjemné pokojné prostredie, v ktorom sa bude vaša rodina cítiť bezpečne, Senec Gardens je tým pravým miestom. V strede areálu sa nachádza oddychová zóna s jazierkom prístupná aj vám. Benefitom je priateľská komunita susedov, ktorí dbajú na čistotu a poriadok v areáli. Okrem oddychu môžete využiť škálu služieb v pešej dostupnosti od bytovky. V centre mesta sme do 5 minút autom. Dopraviť sa vieme aj autobusom, ktorého zastávka je pár minút pešou chôdzou.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118731



Cena: 214 999.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha84 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny