SLNEČNÝ REKREAČNÝ POZEMOK 1539 M2 S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM - LAMAČ

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: Podháj
1539 m²
predaj - Záhrady
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

64511x zobrazená v zozname / 4987x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľmi pekný rekreačný pozemok v bratislavskej m. č. Lamač. Pozemok je po celý deň slnečný s orientáciou juh/západ a panoramatickým výhľadom na Lamač a Dúbravku. Cez slnečné dni môžete mať nádherný západ slnka. Je mierne svahovitý a v súčasnej dobe aj zarastený náletovými drevinami. Na pozemku je možné postaviť rekreačný objekt. Elektrina sa nachádza o pár pozemkov ďalej a vodu by bolo potrebné riešiť studňou alebo zberom dažďovej vody.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* výmera pozemku: 1539 m2
* šírka vrchnej časti: 8 metrov
* šírka spodnej časti: 18 metrov
* dĺžka: cca 150 metrov
* orientácia: J/Z
* prístup autom až ku pozemku

LOKALITA:


Pozemok sa nachádza v jednej z najlepších záhradkárskych lokalít v Bratislave, neďaleko krásneho zmiešaného lesa. Na pozemku si síce nájdete veľa práce, ale ten príjemný relax pri západe slnka si naozaj zamilujete. Predsa mať postavenú chatu s nezabudnuteľným výhľadom je snom každého záhradkára. Okolití susedia sú veľmi priateľskí a nápomocní, ale v okolí nájdete aj pozemok, ktorý je nevyužívaný a v takomto prípade môže byť otázka času, kedy si ho budete môcť rozšíriť za odkúpenie susednej parcely.

CENA JE NA VYŽIADANIE



V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Bratislave - Lamač na ulici Podháj

Rozloha záhrady 1539 m2 je o 457 metrov väčšia ako je priemerná rozloha záhrady v Bratislave - Lamač. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 záhrady v Bratislave - Lamač. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1539 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81806467 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.