Stavebný pozemok 1187 m2 - Stará Turá

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Stará Turá
Ulica.: Trávniky
1187 m²
predaj - Pozemky - bývanie
47.480,- €
40,- €/m2 možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12279x zobrazená v zozname / 1382x zobrazená detailne / 333x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS !!!

RADO Reality má v ponuke exkluzívny stavebný pozemok s rozlohou 1187m2, nachádzajúci sa v obci Stará Turá, v časti Trávniky. Tento pozemok sa vyznačuje jemným svahom a je zapísaný v územno-plánovacej dokumentácií.

Elektrická prípojka sa nachádza pár metrov od pozemku, avšak zásobovanie vodou vyžaduje vybudovanie studne, čo predstavuje jednoduché riešenie. Verejný vodovod je momentálne v fáze aktívneho riešenia, a jeho realizácia je naplánovaná na tento rok, vodovod sa bude nachádzať 100 metrov od pozemku, a bude kopírovať najbližšiu hlavnú cestu k pozemku.

Prístupová cesta je asfaltová, pričom úsek smerujúci priamo k pozemku je neupravený. Bezproblémové dorazenie autom je zabezpečené, no majiteľom odporúčam parkovať približne 10 metrov od pozemku.

Rozmer pozemku (od príjazdovej cesty): šírka 32m, dĺžka: 34m

Vozidlom sa od pozemku do Starej Turej dostanete do piatich minút, čo pridáva na tomto pozemku na jeho výhodnom umiestnení. Okolie je ideálne pre rodiny, ktoré majú záujem o turistiku a výlety. V blízkosti sa nachádza vodná nádrž Dubník, vzdialená asi 2 km od mesta Stará Turá. Táto nádrž je zasadená v úchvatnom údolí pozdĺž toku potoka Kostelník. V blízkosti nej nájdete aj Štúrovu skalu, ktorá je prírodným zázrakom a vystupuje z lesnatého svahu. Lyžiarske stredisko Veľká Javorina, nachádzajúce sa neďaleko obce Stará Turá pri Holubyho chate. Svoje možnosti ponúka štyri zjazdovky, čím uspokoja potreby jak začínajúcich, tak pokročilých lyžiarov.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Starej Turej na ulici Trávniky

Rozloha pozemku na bývanie 1187 m2 je o 971 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Starej Turej.

Pozícia realitnej ponuky

47.480,- €
Cena nehnuteľnosti 25.000,- € 287.990,- €
1187 m²
Rozloha pozemku 445 m² 7370 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1187 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajuhovýchodná
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2327 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny