Stavebný pozemok s pripojením na IS, Vyšná Hutka, Košice-okolie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Vyšná Hutka
605 m²
predaj - Pozemky - bývanie
84.990,- €
140,48 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

14788x zobrazená v zozname / 1696x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RELCOM Vám exkluzívne ponúka na predaj slnečný pozemok v lukratívnej lokalite Vyšná Hutka ,Košice - Okolie, katastrálneho územia Vyšná Hutka.

Predmetný pozemok má výmeru 605 m2 . Nachádza sa na začiatku obce Vyšná Hutka v pokojnej uličke s neopakovateľnou atmosférou v spojení s riekou Torysa a preto ponúka dokonalý útek pred mestským ruchom len pár kilometrov od Košíc. Vynikajúce dopravné spojenie, vďaka budúcej diaľnici. Pozemok disponuje výnimočným výhľadom a zároveň je dokonalo slnečný.

Inžinierske siete: Elektrina ,Voda – obecný vodovod, studňa, Odpad – s možnosťou realizovať žumpu a Internet.

Cena pozemku predstavuje 84.990€ Cena zahŕňa kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti, vrátane právneho servisu spojeného s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou a realitnou kanceláriou RELCOM, čiže celý proces bude plynulý a bez starostí.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Dávid Čelovský, RELCOM – Licencovaná realitná kancelária NARKS

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku605 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny