Štýlový klimatizovaný 1-izbový byt s balkónom, 40m2, Štúrova, Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Štúrova
40 m²
6
5
1
úplne prerobený
nie
áno
áno
prenájom - 1-izbový byt
590,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

28064x zobrazená v zozname / 1632x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám predstavuje na prenájom veľmi pekný kompletne zrekonštruovaný a zariadený jednoizbový byt v Nitre na ulici Štúrova 40.

Popis NEHNUTEĽNOSTI:




Úžitková plocha nehnuteľnosti predstavuje 40 m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pričom je zariadený v retro štýle s industriálnymi prvkami vrátane jeho doplnkov. Obývací priestor je dostatočne priestranný a rozdelený na oddychovú časť a jedálenskú časť. Podlahy sú tvorené drevenými parketami, pričom v tomto priestore nachádzame i osadenú klimatizačnú jednotku, ktorá byt príjemne schladí v horúcich letných mesiacoch. Obývačka je otvorene prepojená s kuchyňou, ktorá je vybavená dizajnovou kuchynskou linkou s raňajkovým pultom z masívneho dreva. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi - práčka, umývačka riadu, mikrovlnka, rúra, indukčná varná doska, digestor, vstavaná chladnička s mrazničkou. V kombinácií s veľmi peknou dlažbou priestor pôsobí moderne a živo. Z kuchyne sa taktiež dostávame na balkón. Každému budúcemu nájomníkovi bude pobyt v nehnuteľnosti spríjemňovať krásna kúpeľňa s moderným a komfortný walk-in sprchovým kútom. Toaleta je v byte umiestnená samostatne od kúpeľne. Osobné veci, topánky či bundy si po príchode do bytu budete môcť pohodlne odložiť vo vstavanej šatníkovej zostave umiestnej v priestrannej chodbe.

Samozrejmosťou je TV a internet v cene nájmu.



Bytový dom je zrekonštruovaný, čistý, udržiavaný, s príjemnými susedmi.

Celkovo byt pôsobí veľmi vzdušne, moderne a pritom veľmi útulne a teda určite odporúčame jeho osobnú obhliadku.

CENA: 590 eur vrátane energií a internetu.





LOKALITA:



Lokalita posyktuje úplnú občiansku vybavenosť: Lekáreň,Mcdonald, Tesco, Pošta, detské ihrisko, Reštaurácie, Materská škola a veľa ďalšieho.



POŽIADAVKY PRENAJÍMATEĽA :



- bez domácich zvierat
- fajčenie na byte je zakázané

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vývoj ceny