Štýlový radový dom v Michalovciach v lokalite Tehelné pole.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Michalovce
Lokalita.: Michalovce
250 m²
300 m²
6
po rekonštrukcii
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

8897x zobrazená v zozname / 703x zobrazená detailne / 360x zobrazená detailne tento mesiac

REALITY HOUSE Vám so súhlasom majiteľa:

Ponúka na predaj moderný, funkčný a štýlový radový rodinný dom v obľúbenej mestskej časti Tehelne pole na ul. Remeselnícka v Michalovciach.
Priestranný a otvorený dizajn tohto domu poskytuje dostatok miesta na spoločné rodinné chvíle a zároveň súkromie každému členovi rodiny.


DISPOZÍCIA


Dom je rozdelený na 2 podlažia a suterén s garážou. Prízemie slúži ako spoločenská časť domu a poschodie na odpočinok, pracovné a študijné aktivity. Predáva sa so zariadeným ako je vidieť na foto.

V suteréne sa nachádza:


- garáž
- kuchynka
- veľká práčovňa
- skladové priestory, poskytuju dostatok úložného priestoru
- v technickej miestnosti sa nachádza plynový kotol PROTHERM, zásobníkový ohrievač vody

Na prízemí sa nachádza:


- vstupná chodba, toaleta so sprchovacím kutom, priestranná obývacia izba s jedálňou a pracovným kútom, samostatná kuchyňa s novou kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi. Z jedálenskej časti domu sa vstupuje na terasu a prechádza do záhrady. V celom dome sú jednotné drevené mozaikové parkety. V jedálni Vám spríjemní počas sychravých dní murovaný krb s pekným dizajnom.

Na poschodí sa nachádzajú :


- 4 nepriechodné samostatné spálne, veľká kúpeľňa s vaňou a toaletou. Z hlavnej spálne a druhej izby vstup na spoločný balkón s výhľadom na záhradu. Podkrovie domu je možné ešte dotvoriť podľa vlastných predstáv na rôzné využitie.

Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1993 a postupne pred desiatimi rokmi až doteraz prešiel kvalitnou rekonštrukciou exteriéru, kde bola vymenená nová strecha( Tondach ), nové drevené eurookna a vchodové dvere, nové balkónové zábradlia, komplet úprava chodníka pred vstupom do domu. Tak isto aj interiér domu postupne prechádzal vkusnou úpravou.

Nového majiteľa poteší pokojná a bezpečná lokalita ako stvorená na pohodové bývanie a rovnako aj parkovacie státia pred domom upravený vstup do rodinného domu.

Dom sa nachádza na 3 árovom rovinatom a oplotenom pozemku so všetkými IS. Užitková výmera cca 250 m2
Príjemným benefitom je aj veľkorysá výmera suterénu, garáže, parkovacie státie pred domom, potenciál zobytnenia podkrovia a útulna udržiavaná zahrada za domom.

V bezprostrednom okolí sa nachádzajú školy, zastávka MHD, reštaurácia. V blízkosti aj vlaková stanica, Kaufland a obchodné centrum Lipa park. Všetko ostatné nájdete v centre, ktoré máte vďaka výbornej polohe dostupné pešo aj autom za pár minút.

Ak hľadáte rodinný dom s garážou priamo v Michalovciach, táto ponuka Vás osloví.

Cena v RK.


Bližšie informácie Vám radi poskytneme v našej kancelárii, pripadne obhliadku si dohodnite na tel. čísle:

Kontakt :


Eva Sojková



REALITY HOUSE


Štefánikova 10
MICHALOVCE

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Michalovciach

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Michalovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-ES...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku300 m²
Zastavaná plocha250 m²
Celková rozloha250 m²
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ES-458 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.