Tradičná 4i drevenica na pokojnom mieste Mýto Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Mýto pod Ďumbierom
Ulica.: Mýto pod Ďumbierom
150 m²
510 m²
1
4
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
230/400V
predaj - Chata
390.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6952x zobrazená v zozname / 658x zobrazená detailne / 361x zobrazená detailne tento mesiac

Drevenica sa nachádza v podtatranskej dedinke Mýto pod Ďumbierom, známej tiež ako obľúbené lyžiarske stredisko. Je situovaná na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 510 m2, vzdialenom od hlavnej cesty.

Dvojpodlažná stavba prešla v roku 2018 kompletnou rekonštrukciou so snahou zachovať pôvodné architektonické prvky a atmosféru miesta. Na prízemí je vstupná chodba, obývacia miestnosť s kuchynským kútom a krbovými kachľami, samostatná izba, kúpeľňa a samostatné WC . V podkroví sú dve priestranné izby, chodba s galériou a WC s umývadlom.

V zadnej časti domu je sklad, ktorý je možné prerobiť na privátne wellness. Celý dom je vykurovaný kvalitnými elektrickými radiátormi značky Adax s ovládaním na diaľku, je tu zavedený zabezpečovací aj kamerový systém.

Za domom je posedenie s grilom v úplnom súkromí. Parkovanie je riešené na vlastnom pozemku vedľa stavby so zjazdom z verejnej komunikácie.

Stavba je vedená ako rodinný dom je vhodná na celoročné užívanie a atraktivita tejto lokality ju predurčuje aj na komerčné využitie ako je napríklad krátkodobý prenájom.

1km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk).
5km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk).
11km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk)

Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 350m od drevenice.

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Mýte pod Ďumbierom

Inzerovaný chatu v Mýte pod Ďumbierom v cene 390.000,- € je o 4.305 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Mýte pod Ďumbierom. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Mýte pod Ďumbierom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 chát v Mýte pod Ďumbierom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

390.000,- €
Cena nehnuteľnosti 42.000,- € 1.650.000,- €
510 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3100 m²
80 m²
Zastavaná plocha 31 m² 219 m²
510 m²
Celková rozloha 75 m² 3100 m²
150 m²
Úžitková plocha 65 m² 800 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku510 m²
Zastavaná plocha80 m²
Celková rozloha510 m²
Úžitková plocha150 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
KanalizáciaČOV
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-139 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.