Ponúka krásny 3i byt v Devínskej Novej Vsi, novostavba, park

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
85 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
259.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3849x zobrazená v zozname / 302x zobrazená detailne / 29x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj veľmi pekný 3i byt v novostavbe na Opletalovej ulici v Devínskej Novej Vsi. Byt má výmeru 76,7 m2 + 8,5 m2 lodžia a nachádza sa na 2.poschodí v 4.podlažnej tehlovej novostavbe s výťahom. K bytu prislúcha komora na poschodí o veľkosti 0,7 m2 a murovaná pivnica na prízemí o výmere 1,8 m2.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchynským kútom, dvoch samostatných nepriechodných izieb, kúpeľne, samostatného WC a lodžie. Predáva sa zariadený, resp. podľa dohody. Mesačné náklady sú 150€/2 osoby + elektrina.
Bytový dom sa nachádza v pokojnej lokalite mimo hlavnej cesty s kompletnou občianskou vybavenosťou – potraviny Kraj, pizzeria, množstvo detských ihrísk a bohaté možnosti na voľnočasové aktivity - Devínska kobyla a Sandberg, hrad Devín, cyklotrasy v prírode popri rieke Morave, cyklomost do Rakúska a zámok Schlosshof, multišportové ihrisko K-Park. V pešej dostupnosti je autobusová zastávka (2min).
V cene je jedno vonkajšie parkovacie miesto pred vchodom do bytového domu.

Cena nehnuteľností je 259.980,-Eur.


Energetický certifikát triedy A. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku85 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Novostavbaáno