TUreality ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom 95 m² - novostavbu - n

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Bellova Ves
525 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
233.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3137x zobrazená v zozname / 226x zobrazená detailne / 74x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom - novostavbu v obci Bellova Ves.

Ponúkame Vám na predaj jednopodlažný rodinný dom. Predáva sa zariadený – väčšina nábytku robená na mieru, všetko v dome je ako nové. Dom má nízku spotrebu energie.

Pozemok, na ktorom stojí má 525 m². Zastavaná plocha pozemku tvorí 98 m², podlahová plocha je 95 m². Vykurovanie je možné elektrickým teplovodným podlahovým kúrením, alebo keramickým krbom.

Dispozícia domu: Vchodovými dverami vstupujeme do chodby so šatníkom a technickou miestnosťou. Nasleduje kúpeľňa, samostatná toaleta, hosťovská alebo detská izba a spálňa na jednej strane domu a na druhej strane sa nachádza obývacia izba s krbom, spojená s kuchyňou, ktorá je vybavená nábytkom robeným na mieru a kvalitnými spotrebičmi. Cez obývačku sa dostaneme do zimnej záhrady a cez ňu von na samo - zavlažovaciu záhradu s bazénom, solárnou sprchou, okrasnými rastlinami a aj časťou na pestovanie. Súčasťou záhrady je záhradný domček na náradie s vlastnou toaletou.

Celý pozemok je oplotený, záhrada, tri parkovacie miesta k domu a aj dom z každej strany má večerné osvetlenie, súčasťou vlastníctva je aj doživotné právo na užívanie príjazdovej cesty plus časť pozemku pri dome.

Obec Bellova Ves leží v Podunajskej nížine v severnej časti Žitného ostrova. Vzdialenosť od Bratislavy je autom cca 30 minút a 20 minút od Šamorína, alebo Dunajskej Stredy. Na základe počtu obyvateľov sa obec Bellova Ves zaraďuje medzi malé obce. Zastavaným územím obce prechádza cesta III. triedy č. III/50729 Lehnice – Bellova Ves – Blahova, ktorá sa pripája na štátnu cestu II. triedy č. II/ 572 Bratislava – Dunajská Streda. Z hľadiska administratívneho členenia je obec Bellova Ves súčasťou okresu Dunajská Streda a Trnavského kraja.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bellovej Vsi

Pozícia realitnej ponuky

233.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
525 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku525 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53289 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.