Ponúka na predaj 4-izbový bungalov -170 m² - novostavbu, na

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Holice
748 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
309.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3064x zobrazená v zozname / 233x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4-izbový bungalov -170 m² - novostavbu, na pozemku 696 m² - v obci Holice.

Ponúkame Vám na predaj jednopodlažný rodinný dom skolaudovaný v roku 2017. Predáva sa zariadený a zladený, po dohode s majiteľom.

Pozemok, na ktorom stojí má 696 m². Zastavaná plocha pozemku tvorí 186 m², úžitková plocha domu je 170 m² plus terasa. Vykurovanie je možné elektrickým podlahovým kúrením s termostatom v každej izbe, alebo krbom na drevo.

Dispozícia domu: vstupná chodba, technická miestnosť, toaleta, obývacia miestnosť, súčasťou ktorej je priestranná kuchyňa, kúpeľňa, 3 izby.

Dom disponuje zabezpečovacím systémom. Pozemok je kompletne oplotený a na záhrade nájdeme terasu, 25 m² bazén, okrasné rastliny a trávnik.

Dom je napojený na elektrinu, verejnú kanalizáciu, verejný vodovod, plyn je pri pozemku, je možné pripojiť, zatiaľ v dome pripojený nie je, ďalej je možnosť používať vodu z vŕtanej studne s pitnou vodou.

Holice ležia v juhozápadnej časti Slovenska, v Podunajskej nížine v centrálnej časti Žitného ostrova, administratívne v Dunajskostredskom okrese, v Trnavskom kraji. Vzdialenosť obce od hlavného mesta Bratislava je 38 km, od okresného mesta Dunajská Streda 11 km. V obci sa nachádza dobrá občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, všeobecný lekár pre deti a dorast, obvodný lekár pre dospelých, stomatológia, lekáreň, pošta, a tiež kultúrny dom, hasičský zbor, klub dôchodcov, kostol a farnosť, klub priateľov prírody, futbalový klub.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo.


Energetický certifikát nebol predložený.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku748 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny