Útulný 1-izbový byt na prenájom v Dúbravke, Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Útulný 1-izbový byt na prenájom v Dúbravke, Bratislava

Hľadáte svoje nové útočisko v tichej a príjemnej časti Bratislavy? Ponúkame na prenájom priestranný 1-izbový byt o rozlohe 38m2, situovaný na 1. poschodí (bez výťahu) v rekonštruovanom panelovom dome. Dom je kompletne zateplený a prešiel modernizáciou spoločných priestorov, čo zabezpečuje nielen príjemné bývanie, ale aj nižšie náklady na energie.

Tento útulný byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou na ulici Beňovského 16 v Dúbravke. Do 5 min pešo je viacero zástavok MHD do všetkých smerov. V blízkosti je bežecká dráha, športová hala, park a obchodné centrum Kaufland.

Už pri vstupe do bytu vás privíta praktický vstupný priestor s veľkým zrkadlom a botníkom. Na pravej strane je samostatná toaleta aj kúpeľňa vybavená vaňou, kde nechýba ani práčka.

Hlavná obývacia miestnosť slúži zároveň ako spálňa a ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlné bývanie a relax. Pozdĺž celej ľavej steny vás poteší úplne nová vstavaná skriňa v tvare písmena L, čiže byt má veľa úložného priestoru. Je tu pohodlná posteľ z masívneho dreva, rozkladacia sedačka, TV a konferenčné stolíky. Ako bonus, obývacia miestnosť disponuje veľkou 7,5m2 loggiou, ktorá je ideálnym miestom pre relaxáciu.

Vpravo od obývacej miestnosti sa nachádza úplne nová kuchyňa, ktorá poteší každého kuchára. Je vybavená samostatnou chladničkou značky Samsung a jedálenským kútom s vysokým stolom a stoličkami. Z kuchyne je tiež priamy prístup na loggiu, čo je prima pre raňajky na čerstvom vzduchu.

Parkovanie nie je problém, s dostatkom miest pred aj za domom. V tejto lokalite zatiaľ nie je zavedená parkovacia politika, čo znamená bezstarostné parkovanie pre vás aj vaše návštevy. K bytu patrí aj dostatočne veľká komora, mimo bytu na chodbe, kde sa pohodlne zmestia dva bicykle.

Neváhajte a vyberte si bývanie v tejto príjemnej lokalite s výbornou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou. Tento byt je ideálnym miestom pre jednotlivca alebo mladý pár. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku svojho budúceho domova!

Byt je voľný ihneď!

Cena:
Nájomné: 500 EUR
Energie: 150 EUR/1osoba, +30 EUR druhá osoba
Depozit: 650/680 EUR

Podobné realitné ponuky

Prenájom, 1 izbový byt, Dúbravka, Landauova ul.
Prenájom 480,- €
Prenájom, 1 izbový byt, Dúbravka, Landauova ul.

Ponúkame na prenájom novo zrekonštruovaný 1 izbový byt vyhľadávanej lokalite v Dúbravke na Landauovej ulici. Byt sa nachádza na 6/8 poschodí. Byt je kompletne vybavený: práčka, chladnička, mikrovlnka, sporák, rozkladacia...

1-izbový byt 40 m2 Bratislava - Dúbravka / Landauova
Prenájom 480,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom, 1 izbový byt, Dúbravka, Landauova ul. 480,- € 1-izbový byt 40 m2 Bratislava - Dúbravka
Landauova
prenájom