V CENTRE mesta v TEHLOVEJ bytovke 2izbový byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Komenského
56 m²
predaj - 2-izbový byt
124.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3123x zobrazená v zozname / 259x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj 2izbový byt v centre mesta Púchov na vyhľadávanej a obľúbenej ulici Komenského v udržiavanom tehlovom bytovom dome na 1.poschodí.

Dispozícia bytu:


Vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa, spálňa so vstavanými skriňami a obývacia miestnosť s výstupom na zasklenú loggiu

O byte:


Byt s úžitkovou výmerou 56m2 prešiel v rokoch 2011-2013 rekonštrukciou: v celom byte sú vymenené elektrické rozvody, nové omietky, nová kuchynská linka, nové podlahy, nové radiátory, nové okná.

O bytovom dome:


Bytový dom prešiel rekonštrukciou: zateplenie bytového domu ( 2013), nová strecha a obnova spoločných priestorov, v roku 2019 boli vymenené stupačky

Dodatočné info:


- správca bytového domu je Púchov servis s.r.o.
- internet OPTIKA
- k bytu prislúchajú dve murované pivnice
- byt sa predáva čiastočne zariadený
- k dispozícii je kočikáreň a bicykliareň
- NÍZKE mesačné náklady
- bytový dom nemá výťah

Orientácia:


Obývačka: východ
Kuchyňa, spálňa: západ

Lokalita:


nachádzame sa vo výbornej lokalite v centre mesta, samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť a všetko potrebné v pešej dostupnosti ako materské škôlky, základné školy, detské ihriská, workoutové ihrisko, obchody, kaviarne, plaváreň, kúpalisko, banky, zastávky, nemocnica.

Môj tip:


Byt je ideálny pre jednotlivca alebo mladý pár, ktorý hľadajú bývanie v pešej dostupnosti takmer všetkého čo patrí k pohodlnému bývaniu. Zároveň pre svoje NÍZKE mesačné náklady je byt vhodný aj na INVESTÍCIU – prenájom!

Tešíme sa na spoločnú obhliadku!



V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Statusaktívne