Znížená cena, Veľkorysý 3 izbový byt pri centre mesta 93 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
93 m²
predaj - 3-izbový byt
169.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2036x zobrazená v zozname / 214x zobrazená detailne / 214x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám ponúka na predaj kompletne zariadený dizajnový 3 izbový byt s premyslenou dispozíciou v Martine v mestskej časti Jahodníky, v blízkosti centra, samotný byt má veľkorysú výmeru 83 m2, balkón o rozlohe 5 m2 a pivnica o rozlohe 6 m2.

Kompletná a zároveň precízna rekonštrukcia a komfort v jednom sú zaručene vizitkou tohto prijemného bytu.

Byt sa nachádza na 3. poschodí z celkových 4, je zateplený, má plastové okná, vymenené stúpačky. K bytu prislúcha pivnica a priestranná loggia. Súčasťou bytu sú až 4 vstavané skrine, ktoré sa postarajú o dostatok úložného priestoru. Orientácia bytu je na východnú a západnú svetovú stranu s výhľadom na Malú Fatru. Okolie bytu je veľmi tiché, poskytuje dokonalý komfort, nájdete tu: nemocnicu, potraviny, škôlku, základnú školu, strednú školu, lekárov. V okolí celého bytového domu je priestranné parkovisko. Pôdorys bytu dodám na žiadanie.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciu v januári 2019, súčasťou bolo:

úplne nová elektroinštalácia,stierky, nivelizované podlahy a položené silné dubové podlahy,,nové radiátory, obklady v kúpeľni a wc,prívody vody a tiež aj revitalizovaný balkónDispozícia bytu má svoje čaro, každá izba je nepriechodná. Vstupná chodba s dvomi vstavanými skriňami, vstup do kuchyne so vstavanými spotrebičmi, ktorá je perfektne presvetlená a so vstupom na balkón na ktorý sa taktiež dostanete aj z obývačky, samostatná veľká presvetlená obývačka, izba so vstavaným roldorom a detská izba s dvojpodlažnou posteľou a vstavanou skriňou.

Byt sa celý predáva kompletne zariadený a stačí si doniesť svoje osobné veci.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118724



Cena: 169 900.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha93 m²
Statusaktívne