Veľký 2-izb.byt pri parku, Prešov - V. Clementisa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Vladimíra Clementisa
58 m²
7
7
2
pôvodný
áno
predaj - 2-izbový byt
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3568x zobrazená v zozname / 209x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt v obľúbenej časti Prešova, na Sídlisku III, na ulici V. Clementisa, s úžitkovou plochou 58 m2 + 3 m2 loggia, na 8.poschodí/8. Byt je dobre dispozične riešený, má nepriechodné izby. Tvorí ho: chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa s WC, komora/šatník a loggia. K bytu prináleží pivnica. V byte sú plastové okná a bezpečnostné vchodové dvere zn.Adlo, inak je byt v pôvodnom stave s umakartovým jadrom. Orientácia bytu je na SZ a JV. Z loggie je nádherný výhľad na okolitú zeleň- Park A.Dubčeka. Bytový dom je zateplený, s novou strechou, novým výťahom, kompletne sú rekonštruované spoločné priestory. Je situovaný v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je Kaufland, Lidl, materské a základné školy. Pár metrov od domu sú zastávky MHD. Výhodou je aj výborné napojenie na diaľničný privádzač. Bývanie v tejto lokalite Vám poskytne aj možnosti na šport a relaxáciu v príjemnom prostredí parku, v blízkosti rieky Torysy je cyklistický chodník. Byt je v osobnom vlastníctve, jeho kúpu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám vieme pomôcť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Prešove na ulici Vladimíra Clementisa

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Vladimíra Clementisa v Prešove v cene 120.000,- € je o 125.317 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Prešove. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

120.000,- €
Cena nehnuteľnosti 69.000,- € 170.000,- €
61 m²
Celková rozloha 48 m² 190 m²
58 m²
Úžitková plocha 46 m² 74.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha61 m²
Úžitková plocha58 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-817783 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny