VZDUŠNÝ 2i (50m2) v ŽIADANEJ LOKALITE blízko ELEKTRIČKY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
50 m²
predaj - 2-izbový byt
169.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2540x zobrazená v zozname / 229x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj SVETLÝ 2 izbový byt s výmerou 50m2 na Polárnej ulici v Ružinove, časť Ostredky, v bytovom dome kolaudovanom v roku 2007.

Dispozícia bytu



Zo vstupnej chodby s úložným priestorom je po pravej strane prístupná menšia spálňa štvorcového tvaru (7,4m2), po ľavej strane priestranná kúpeľňa (5,35m2) a na záver kuchyňa (12,44m2) spojená s obývacou časťou (17,14m2), z ktorej je výstup na loggiu.



Byt má úžitkovú plochu 50m2 (z toho cca 2m2 pivnica) a disponuje tiež loggiou s výmerou 2m2. Nachádza sa na 1. poschodí (nie prízemie) a jeho orientácia je na S a Z. Kúrenie v byte je podlahové. Byt je čerstvo vymaľovaný, uprataný a kúpou voľný.



Lokalita



Veľkou devízou je blízkosť električkovej trate a teda výborná dopravná dostupnosť. V okolí bytového domu je bezproblémové parkovanie, pričom ešte nebola zavedená parkovacia politika. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti Bratislavy, v m.č. Ružinov-Ostredky na Polárnej ulici.

Lokalita

je vyhľadávanou najmä vďaka vynikajúcej občianskej vybavenosti (v pešej dostupnosti Lidl, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, školy, škôlky, nemocnica Ružinov, Štrkovecké jazero, Park Ostredky a mnoho iného.



TIP makléra



Výborná voľba na štartovacie bývanie, prípadne aj ako investičná nehnuteľnosť na prenájom. Ideálna ponuka pre jednotlivca alebo pár, ktorí ocenia mnohé benefity, ktoré táto nehnuteľnosť ponúka.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118760



Cena: 169 990.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne