Zariadený byt vo vyhľadávanej lokalite, ideálny aj ako investícia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Mánesovo nám.
54 m²
12
4
2
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
167.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9431x zobrazená v zozname / 396x zobrazená detailne / 32x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj dvojizbový byt typu dvojgarsónka De Luxe, ktorý pozostáva zo vstupnej predsiene, samostatnej spálne, kúpeľne s WC, veľkej obývacej izby s výstupom na veľkú zasklennú loggiu, a samostatnú kuchyňu kde je umiestnená aj práčka. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na adrese Mánesovo nám. na 4/12 poschodí, ideálna dostupnosť do centra mesta električkou. Byt je kompletne zrekonštruovaný, počnúc bezpečnostnými dverami, plastové okná, podlahy, v obývačke drevenné parkety, komplet stierky, murované jadro, kuchynská linka so spotrebičmi. V spálni a predsieni sa nachádzajú skrine rolldor. Byt je možné prenechať kompletne s nábytkom, ideálne ako investícia na ďalší prenájom, alebo vyprataný. Mesačné náklady sú 150,- eur. Pivnica je priamo na poschodí. Veľmi slušný a udržiavaný vchod, dobrí susedia, a lokalita. V bezprostrednej blízkosti jedna z najlepších ZŠ Černyševského, škôlka, priamo v bytovke na terase mäsiarstvo, psia škôlka, veterinár, potraviny Fresh. Do 5 min pešo Billa, TPD, Tesco, zástavka autobusov a električiek, AUPARK, Digital park. Parkovanie počas pracovných dní od 24.00 - 12.00 a počas víkendov je zadarmo aj pre nerezidentov, inak rezidenčné parkovanie. Výhoda je dostatok parkovacích miest. Byt je kúpou voľný, v prípade seriózneho a rýcheho jednania, dohoda o cene možná.

K cene bude prirátaná provízia 3.000,-€ za sprostredkovanie predaja, v cene provízie zabezpečíme:
- preverenie právneho stavu, vecných bremien a tiarch
- uhradíme poplatok za overenie kúpnych zmlúv u notára
- uradíme poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 100€
- zmluvy a právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte 0904.524.043 aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie4
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Orientáciajužná