ZNÍŽENÁ CENA!!! Na predaj 3-izbovýbyt, 62m2, Žilina, sídlisko Hliny 7

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
62 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
148.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

41025x zobrazená v zozname / 3624x zobrazená detailne / 26x zobrazená detailne tento mesiac

ZNÍŽENÁ CENA!!! TUreality predáva trojizbový byt,62m2,v Žiline,sídlisko Hliny7. Celý bytový dom je zrekonštruovaný vrátane stúpačiek a zateplenia. Byt sa nachádza na prízemí, je kompletne zrekonštruovaný - nová elektroinštalácia,rozvody vody,kúrenie, nové stierky,podlahy, obložkové zárubne. Kúpeľňa a samostatné WC sú murované s novými obkladmi a dlažbami.Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru a vstavanými modernými spotrebičmi.Z kuchyne je vstup do špajze.Strop v obývačke a chodbe je znížený so zabudovanými bodovými svietidlami. Byt sa predáva zariadený,v dvoch izbách sú vstavané skrine.Súčasťou bytu je pivnica.Bytový dom je situovaný vo vynikajúcej lokalite v blízkosti centra mesta,obchodov,občianskej vybavenosti,školy a materskej školy,autobusovej zastávky. Parkovanie na ulici je bezplatné. Informácie na alebo .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Žiline

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 trojizbových bytov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-48...

Pozícia realitnej ponuky

148.900,- €
Cena nehnuteľnosti 130.000,- € 285.000,- €
62 m²
Rozloha pozemku 62 m² 120 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku62 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48901 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.