ZNÍŽENÁ CENA ! Priestranný rodinný dom so záhradou v príjemnom prostre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Horný Tisovník
260 m²
1284 m²
predaj - Rodinný dom
69.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2785x zobrazená v zozname / 270x zobrazená detailne / 270x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v príjemnom prostredí v blízkosti Horného Tisovníka. Dom leží v zástavbe niekoľkých domov, na rovinatej parcele o celkovej výmere 1284 m2. Vedie k nemu asfaltová komunikácia. Jedná sa o okálový dom s betónovým suterénom a podkrovím. Má zapojenú elektrinu, vodu zo spoločného rezervoára, odpady sú vyvedené do spoločnej žumpy, vykurovanie bolo kedysi ústredné na drevo. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Boli vymenené elektrické rozvody, vodovodné rozvody k domu, izolácia domu. Suterén tvorí niekoľko miestností vrátane kotolne a prechodu do garáže. Do garáže je prístup aj spredu domu. Prízemie je tvorené chodbou, osobitným WC, kuchyňou spojenou s obývacou izbou s východom na balkón, bývalá kúpeľňa a 1 menšia a dve väčšie izby. Z chodby pri vchode je schodisko, ktoré vedie do podkrovia, ktoré je možné upraviť na ďalšie izby. Za domom je priestranná záhrada. Nehnuteľnosť po dokončení rekonštrukcie vhodná na trvalé bývanie pre väčšiu rodinu pre tých, ktorí preferujú pokojnejšie bývanie ale s blízkou dostupnosťou do obce, ale pokojne aj na chalupu. Osada, v ktorej sa dom nachádza je obklopená krásnou prírodou Javoria, lúkami , lesmi plných húb. na svoje si prídu milovníci turistiky, cykloturistiky, poľovníctva. V širšom okolí je termálne kúpalisko Dolná Strehová, vodná nádrž Ružiná. Obec Horný Tisovník leží v severozápadnej časti Novohradu, juhovýchodným smerom pod pohorím Javorie, vo východnej časti Krupinskej vrchoviny v doline Tisovníka, v nadmorskej výške 285 - 1044 m n. m. Typické pre Horný Tisovník sú sochorové studne, zachovali sa aj kamenné tabuľové náhrobníky s reliéfnym polychrémovaným dekorom z prelomu 19. – 20. storočia. Okresné mesto Detva je vzdialené asi 23 km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hornom Tisovníku

Inzerovaný rodinný dom v Hornom Tisovníku v cene 69.999,- € je o 231.936 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Hornom Tisovníku. Rozloha je o 132 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Hornom Tisovníku.

Pozícia realitnej ponuky

69.999,- €
Cena nehnuteľnosti 29.000,- € 335.000,- €
1284 m²
Rozloha pozemku 294 m² 49000 m²
260 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1284 m²
Úžitková plocha260 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288636057718 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.