Zrekonštruovaný rodinný dom + 2x garáž | Bánovce nad Bebravou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Bánovce nad Bebravou
116 m²
2
4
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Rodinný dom
169.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1869x zobrazená v zozname / 219x zobrazená detailne / 219x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj dvojpodlažný zrekonštruovaný rodinný dom v obci Bánovce nad Bebravou. Dom z roku 1970 prebehol rekonštrukciou v roku 2019 v podobe plastových okien, podláh, kúpeľne a v roku 2023 prebehla rekonštrukcia strechy v podobe zateplenia. Dom o zastavanej ploche 78m2 sa nachádza na pozemku o rozlohe 396m2. Dom je kompletne podpivničený a má dve garáže, jedna sa nachádza pod domom a druhá za domom na dvore. Pred domom máte k dispozícií ešte parkovacie miesto. Kúrenie je riešené formou plynového kotla. Dom je napojený na kanalizáciu.

Dom má dve podlažia, 4 izby, kuchyňu, špajzu, dva balkóny, kúpeľnú s vaňou, sprchovým kútom a WC a ešte jedným samostatným WC.

Dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, z ktorej sa dostanete dole po schodoch do pivnice a na prvé podlažie. Na ňom sa nachádza veľká obývacia izba, kuchyňa s balkónom a špajzou a veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC. Na druhom podlaží sa nachádza detská izba, samostatné WC, druhá detská izba a spálňa s balkónom.

Dom je veľmi vzdušný a svetlý s príjemnou rodinou atmosférou vhodný na okamžité bývanie.

Okolie domu je veľmi tiché s príjemnými susedmi a býva sa tu naozaj skvelo. :) Komplet občianska vybavenosť je samozrejmosťou.

Cena domu je 169 990,-€


Viac fotiek na: www.radoreality.sk

Link na 3D prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=QXuj4kD85sg

Bc. Natália Príbelová


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha116 m²
Celková rozloha396 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta