5-izbový slnečný dom s dvoma kuchyňami, dvoma kúpeľňami a pekným pozem

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Liptovská Osada
200 m²
831 m²
predaj - Rodinný dom
195.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3478x zobrazená v zozname / 255x zobrazená detailne / 255x zobrazená detailne tento mesiac

Priestranný RD postavený v tichej ulici obce Liptovská Osada. Obec disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosť. Celý dom má veľké, vzdušné, presvetlené izby a chodby. Disponuje dvoma bytovými jednotkami, ktoré sú oddelené praktickým oddeleným schodiskom. Dom je napojený na elektrinu, vodovod, kanalizáciu a vykurovaný je ústredne kotlom na tuhé palivo.
Prízemie pozostáva z dvoch spální, kuchyne, kúpeľne s WC a technickej miestnosti. Na 1.NP je o jednu spálňu viac, t.j. nachádzajú sa tu 3 spálne, identická kúpeľňa a kuchyňa so špajzou. Čiastočná rekonštrukcia nehnuteľnosti prebehla v roku 2019.
Pozemok ktorý prislúcha k domu je pekný, široký, oplotený. Koniec pozemku je lemovaný tujami. Na pozemku sa nachádza dreváreň a garáž. Dom má zastavanú plochu 115m2.
Nehnuteľnosť je vhodná na súkromné , ale aj podnikateľské účely.

Z obce Liptovská Osada je to na rekreačno-lyžiarske stredisko Donovaly, alebo na skipark Malinô Brdo len 20minút cesty autom. V obci sa nachádza rezort Gothal, ktorého wellness a gastronómia je dostupná pre verejnosť.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku831 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne