CHALUPA NA SAMOTE v LESE, POZEMOK 2.307m2, VRBOVCE, okr. MYJAVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Vrbovce
150 m²
2307 m²
3
úplne prerobený
studňa
230/400V
predaj - Rodinný dom
159.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2646x zobrazená v zozname / 310x zobrazená detailne / 310x zobrazená detailne tento mesiac

Vaše očakávania o pokojnom bývaní do bodky naplní táto štýlová chalupa na samote ukrytá v lese Vrbovských kopaníc. Prostredie, po ktorom túži každý, kto chce uniknúť pred ruchom veľkomesta, načerpať energiu a obnoviť svoj vnútorný pokoj. Čisté a pokojné prostredie, ktoré je garanciou nerušeného života.

Osadu v „ Nitkovej Jame“ tvorí päť domov, z toho dva domy v priamom susedstve a dva domy sú vzdialené cca 100-150m. Ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokoj a relax.

Prístup k domu je po spevnenej ceste. Od asfaltovej cesty je spevnená cesta k domu v dĺžke cca 2km, na príjazd je preto potrebné auto, ktoré to zvládne, t.z. s vyšším podvozkom.

Pozemok má výmeru 2.307m2. Z toho časť (650m2) je oplotený, upravený do kaskád, členený na miesto pre záhradkárčenie, časť pre oddych a relax, na spodnej kaskáde, na slnečnom mieste je miesto pre bazén. V štádiu riešenia – prepisu je pozemok o rozlohe cca do 200 m2 vhodný po úprave na prípadnú zeleninovú záhradku
Okrem domu sa tu nachádza menší domček s kuchynkou a toaletou a nový altánok s grilom a ohniskom – úžasné miesto, kde budete chcieť tráviť v letných mesiacoch každú voľnú chvíľu.

Ďalšiu stavbu tvorí garáž, dielňa a sklad dreva.


Priľahlý pozemok (1.660m2) je svahovitý, zarastený drevinami a po úprave je možné ho využívať pre chov koní a pod.
Parkovanie pre autá je pri vstupe.

Pôvodný kopaničiarsky dom bol postupne kompletne a precízne zrekonštruovaný – zateplenie obvodových múrov, fasáda, nové rozvody IS, kompletne nová strecha, plastové okná s bezp. fóliami a mrežami. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálňou, obývačka, kúpeľňa, samostatné WC a zádverie. Poschodie (podkrovie) tvorí veľký otvorený priestor pre spanie a šatník. Obytná plocha domu je 150m2.
Vykurovanie je zabezpečené krbom s výduchmi do podkrovia, v obývačke krbovými kachľami. Kvalitná pitná voda je z vlastnej studne, odpad je vedený do žumpy.
Nehnuteľnosť je chránená elektr. Zabezpečovacím systémom

Dom sa predáva kompletne zariadený štýlovým nábytkom, tak ako je vidieť na fotografiách vrátane spotrebičov, aj s kompletným vybavením potrebným pre údržbu chalupy a záhrady – cirkulár na drevo, hoblovačka š. 20cm, motorová píla, kosačka na trávu, krovinorez, brúska a množstvo montážneho náradia v dielničke množstvo náhradných komponentov na vodu, elektrinu a iné. Nájdete tu skutočne všetko čo je potrebné pre okamžité bezstarostné užívanie, netreba nič riešiť.

Pozemok je právne vysporiadaný, v osobnom vlastníctve. Celková rozloha je 2307m2 a skladá z troch parciel.
V blízkej obci Sobotište (7 km) sa nachádzajú obchody, škola, detské ihrisko a ambulancia všeobecného lekára. Vzdialenosť od Bratislavy 105 km (cca hodinku dvadsať minút), hranice s ČR 15 km, Myjava 20km, Senica 12km.

Ak vás láka samota, príroda, ekologické bývanie, priestor a súkromie ste na správnej adrese. Jedná sa o jedinečnú, výnimočnú ponuku. Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé či víkendové bývanie, hospodárenie. Príďte si vychutnať naživo toto výnimočné miesto pod kopcom Pecková nad Sobotišťom. Ale pozor, hrozí, že nebudete chcieť odísť :)

Túto ponuku nájdete výhradne v našej realitnej kancelárii. © AVORY Realitné Centrum video, text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.

Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , informácie non- stop mailom: nájdete ma aj na sociálnych sieťach.
Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis, kúpna zmluva, kolok, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií.

AVORY Realitné Centrum je certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2307 m²
Zastavaná plocha110 m²
Úžitková plocha150 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Oknáplastové
Prístupová cestaneupravená cesta