Chalupa pod horou s krásnym výhľadom v Košeckom Podhradí na predaj - R

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Košecké Podhradie
138 m²
4421 m²
predaj - Chata
165.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3684x zobrazená v zozname / 385x zobrazená detailne / 385x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojpodlažná čiastočne podpivničená chalupa, ktorá je na liste vlastníctva vedená ako chata s dvoma terasami a veľkým slnečným pozemkom v obkolesení Strážovských lesov v malebnej obci Košecké Podhradie na predaj.
Nehnuteľnosť je plánovaná pre 9 hostí má dve obytné podlažia kde prízemné priestory pozostávajú zo vstupnej chodby ,špajze, kúpeľňe plánovanej so sprchovým kútom, kompletne novej vybavenej kuchyne s umývačkou, pračkou a sušičkou ,jedáleň s novým krbom a veľkou skriňou, úplne nová obývačka(prichystaný komín a priestor na nový krb) s veľkým presklením z troch strán a dvomi novými veľkými terasami. V podkroví sú dve samostatné spálne a jedna priechodzia spálňa s balkónom. Pivnične priestory pozostávajú z kotolne s kotlom na peletky aj so zásobníkom a menšej technickej miestnosti. Táto veľmi zaujímavá nehnuteľnosť situovaná na vyvýšenom okrajovom mieste iba s jedným susedom( nie v bezprostrednej blízkosti) ponúka dá sa povedať , že ideálne miesto pre každého kto hľadá netradičné miesto s výhľadom , súkromím a životným priestorom. Nehnuteľnosť je v štádiu prestavby a vo fotodokumentácii nájdete jej vizualizáciu pre jej dokončenie. Vďaka rozlohe pozemku (4000m2) je ku chalupe k dispozícii aj profesionálna svahová kosačka v hodnote cca 8 tisíc eur. Ak hľadáte chalupu a veľmi Vám záleží na prostredí a výhľade, tak vedzte , že to je najdôležitejšia vec pri kúpe a to všetko tento objekt aj s okolím spĺňa. Celé okolie ponúka možnosť hubárčenia , cykloturistiky, turistiky a iba 16 km sa nachádzajú Čičmany s možnosťou lyžovania. Vzdialenosť od diaľnice je iba 12 km. Vďaka prírode a dobrej dostupnosti je táto lokalita vyhľadávaná chalupármi a chatármi.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Košeckých Podhradí

Inzerovaný chatu v Košeckých Podhradí v cene 165.000,- € má priemernú cenu chaty a chalupy v Košeckých Podhradí. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Košeckých Podhradí.

Pozícia realitnej ponuky

165.000,- €
Cena nehnuteľnosti 31.000,- € 165.000,- €
4421 m²
Rozloha pozemku 368 m² 4421 m²
138 m²
Úžitková plocha 40 m² 138 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4421 m²
Úžitková plocha138 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289226350123 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.