Chata v nádhernom prostredí Duchonky na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
130 m²
300 m²
predaj - Chata
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3917x zobrazená v zozname / 212x zobrazená detailne / 212x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj chatu v nádhernom prostredí rekreačnej oblasti Duchonka, okres Topoľčany. Chata je murovaná, bola postavená v roku 1987, nachádza sa cca 500 m od jazera na pozemku so zastavanou plochou 60m2, pozemkom s celkovou rozlohou 300 m2. Chata sa predáva aj so zariadením. V roku 2021 prešla rozsiahlou rekonštrukciou. Chata je zabezpečená kamerami.
Dispozícia chaty: prvé podlažie - veľká spoločenská miestnosť s dvoma krbmi, kúpeľňa s WC, kuchynka. Druhé podlažie - vstupná chodba, dve spálne, WC, technická miestnosť, balkón. Tretie podlažie: dve podkrovné spálne. Celkový počet lôžok je 10, v prípade potreby je možnosť pridania ďalších lôžok.
Súčasťou chaty je nová zastrešená terasa s posedením a krbovými kachľami.
Chata je napojená na elektriku, obecnú vodu, TUV elektrický bojler, vykurovanie je zabezpečené krbom s prieduchmi, odpad je riešený žumpou.
V okolitej prírode je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky, kúpania, rybolovu.
Vzdialenosť do okresného mesta Topoľčany je 12km, Partizánske - 30km, Piešťany - 35km, Bratislava -125km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku300 m²
Úžitková plocha130 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky