Krásny zrub na samote neďaleko malebnej obce Prochot

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Žiar nad Hronom
180 m²
3525 m²
predaj - Chata - Novostavba
289.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1760x zobrazená v zozname / 102x zobrazená detailne / 102x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte azyl v lone prírody? Ponúkame Vám jedinečný slovenský zrub, solitér, na juhozápadnom svahu údolia pod Vtáčnikom.
Rodinný dom je postavený na terase v strede veľkej lúky, postupne majiteľmi premenenej na záhradu. Zaručí Vám kľud v lone prírody, neďaleko dediny. Terajší majitelia nehnuteľnosť s láskou a vkusom postavili, zveľadili a momentálne ponúkajú na predaj pre náročného klienta. Zrub bol užívaný ako rodinný dom, ale má aj potenciál rekreačnej nehnuteľnosti, alebo druhého domu v lone prírody.
Na prízemí nájdete kúpeľňu, open-plan kuchyňu a obývačku, ktorá sa otvára na vonkajšiu terasu. Domácim pánom vytvorené schody, Vás dovedú do priestranného podlažia s tromi spálňami, s krásnymi výhľadmi.
Prístupová cesta vedie až k zrubu. Na pozemku nájdete niekoľko vonkajších terás, ale aj mnoho možností na realizáciu pre nového vlastníka. Súčasťou predaja je zateplená drevostavba využívaná ako stolárska dielňa. Dom má vlastnú studňu, septik a fotovoltické panely. Nehnuteľnosť je pripravená na užívanie ostrovným systémom - off grid. Rodinný dom čaká na kolaudáciu.
V dedine, vzdialenej asi 7 minút chôdzou, sa nachádza základná aj materská škola, pošta a predajňa potravín. Pre milovníkov zimných športových aktivít sú neďaleko Krahule a Skalka. Do kúpeľov Vyhne je 20 km a do Banskej Štiavnice 35 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3525 m²
Úžitková plocha180 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky