Novostavba rekreačného domu v mestskej časti Liptovského Mikuláša + za

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
69 m²
835 m²
predaj - Chata - Novostavba
328.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7790x zobrazená v zozname / 506x zobrazená detailne / 506x zobrazená detailne tento mesiac

Trojizbová novostavba útulného domu, využívaná na rekreačné účely, s krásnou zabehnutou záhradou, postavená v koncovej ulici.
Dispozícia: na prízemí je vstupná chodba z ktorej sa prechádza do technickej miestnosti (práčka, boiler na ohrev teplej vody, WC a praktický úložný priestor). Zo vstupnej chodby sa prechádza do dennej časti, ktorú tvorí obývačka prepojená s menšou kuchyňou, schodisko do podkrovia a dvere na terasu s krásnym výhľadom. Na 1.NP je priestranná spálňa, detská izba a kúpeľňa s vaňou a WC.
Dom je postavený z Ytongu, zateplený polystyrénom. Strešná krytina je betónová škridla. Vykurovaný je elektrickými konvektormi na stenách, podlahovým kúrením na prízemí a v kúpeľni, alebo liatinovou pieckou, ktorá je postačujúca na vykúrenie celého domu. Napojený je na elektrinu, verejný vodovod a kanalizáciu.
Pozemok má 835m2. Záhrada je kaskádovitá, členitá, navrhnutá záhradným architektom. Spodnú úroveň pozemku tvorí parkovisko pre dve autá. Na druhej úrovni je vírivka, na tretej je dom a zvyšné dve úrovne sú okrasná záhrada. Z každej úrovne sú krásne výhľady na okolie aj na záhradu.

K domu patria dve drevené prístavby jedna slúži ako dreváreň a druhá na uskladnenie záhradného náradia atď.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši

Inzerovaný chatu v Liptovskom Mikuláši v cene 328.000,- € je o 43.278 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Liptovskom Mikuláši.

Pozícia realitnej ponuky

328.000,- €
Cena nehnuteľnosti 57.000,- € 399.000,- €
835 m²
Rozloha pozemku 40 m² 3200 m²
69 m²
Úžitková plocha 1 m² 230 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku835 m²
Úžitková plocha69 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5_289268 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny