Predaj, chalupa Košice Západ - Terasa - ZNÍŽENÁ CENA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: KE - Západ - Terasa
34 m²
361 m²
neuvedené
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Chata
130.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

3891x zobrazená v zozname / 258x zobrazená detailne / 258x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj vo vyhľadávanej lokalite Košice Západ - Terasa peknú murovanú chatu vo veľmi dobrom stave. Zastavaná plocha chaty je 34m2, obytná plocha je 68m2. Chata má podpivničenu časť, ktorá sa skladá s troch miestností.
DISPOZÍCIA: Chata sa skladá z podpivničenej časti: tri miestnosti, druhé podlažie: kuchyňa a priestranná miestnosť a zdvomy kŕbmi, potom drevenými schodami hore do podkrovia v ktorom je možné si urobiť ďalšiu miestnosť.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: veľmi dobrý stav murovanéj chaty , strechy a podpivničenie bez vlhkosti. Výmera pozemku je 361m2.
VÝHODY: Chata je napojená na elektrickú sieť, ktorá sa nachádza na pozemku, má vlastnú vŕtanú studňu s pitnou vodou. Chata je postavená vedľa rodinných domov. Nachádza sa v blízkosti lukratívneho sídliska Terasa a KVP v blízkosti pešou chôdzou popri lesoparku cez most dobrá turistika ku jazdiarni a ďalej po lúke na Bankov . Hneď pár metrov pri chate je Jantárové námestie s parkoviskom.
NÁZOR MAKLÉRA: je to skvelá lokalita s dobrý výhľadom, oddych a priestranný pozemok ideálne na sadenie rastlín s terasou s možnosťou sezónnych grilovačiek, skvelej zábavy.

ID ponuky: KE-65900



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku361 m²
Celková rozloha34 m²
Úžitková plocha34 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszľava
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátC

Vývoj ceny