RD s 2 garážami, terasou, saunou a pozemkom (790m2) v Bánovciach n/B.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Bánovce nad Bebravou
237 m²
790 m²
1
4
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
254.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

12766x zobrazená v zozname / 1820x zobrazená detailne / 334x zobrazená detailne tento mesiac

*** OBĽÚBENÁ LOKALITA MESTSKEJ ČASTI BÁNOVIEC ⇒ MALÉ CHLIEVANY ● TICHÉ PROSTREDIE ● MIMO HLAVNEJ CESTY ***
▶▶▶POZEMOK-790m2 ● 2 Garáže ● TERASA ● 2 LOGGIE ● SOLÁRNE PANELY ➕ MOŽNOSŤ DOBUDOVANIA PODKROVIA NA ĎALŠIU BYTOVÚ JEDNOTKU ◀◀◀

✔ V tichom prostredí obľúbenej lokality mestskej časti Bánoviec n/Bebr.- Malé Chlievany, dovoľujeme si Vám so súhlasom majiteľov exkluzívne ponúknuť na predaj samostatne stojací, dvojpodlažný s podkrovím, celkovo podpivničený 4-izbový rodinný dom s možnosťou dobudovania podkrovia na ďalšiu bytovú jednotku. Dom je situovaný v kľudnom prostredí s množstvom zelene na krásnom, rovinatom a slnečnom pozemku s pocitom súkromia, bezpečia a nerušeného oddychu a relaxu. Veľkou výhodou polohy je výborná dostupnosť do centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou, ako aj blízkosť obchvatu a hlavného ťahu Trenčín - Prievidza - Topoľčany.
⁕⁕⁕
✔ Ponúkaná nehnuteľnosť je v OV bez tiarch a bremien. Pozostáva z RD (súčasťou sú 2 garáže s 2 bránami na elektrické ovládanie), predzáhradky a záhradky. Okrem menovaného sa na pozemku nachádza aj prístrešok na parkovanie pre 2 autá + montážna jama, ďalšie parkovacie miesto od ulice na vlastnom pozemku, záhradný skleník s betónovými základmi a oceľovou konštrukciou (10m2), vŕtaná 30m hlboká studňa s el. čerpadlom a prepojením vody zo studne až do domu. Na studňu je tiež napojený podzemný zavlažovací systém s výsuvnými postrekovacími tryskami, ktoré dodajú trávniku potrebnú vlhkosť. Pozemok je kompletne oplotený, zatrávnený a udržiavaný, s primeraným množstvom okrasných drevín a stromov. Prístup k nehnuteľnosti je priamo z obecnej komunikácie. Celková výmera pozemku je 790 m2.
⁕⁕⁕
✔ Rodinný dom s celkovou podlahovou plochou cca 258 m2 (vrátane terasy) bol postavený v roku 1995. Prešiel postupnou revitalizáciou a modernizáciou, ktorá zahŕňa:
⇒ výmenu škridle + poistnú fóliu (2005)
⇒ vŕtanú 30m hlbokú studňu vrátane prípojky s filtráciou (2007)
⇒ solárne trubicové kolektory s akumulačnou nádržou, 2x segmentové garážové brány s elektrickým pohonom (2010)
⇒ zateplenie fasády kontaktným zatepľovacím systémom (2013)
⇒ výmenu plastových okien (2014)
⇒ zhotovenie sauny so sprch. kútom (2016)
⁕⁕⁕
✔ DISPOZIČNE dom pozostáva zo suterénu (pivničné priestory), prízemia (1NP) a podkrovia (2NP)
▶ PRÍZEMIE (1NP) tvorí: ● zádverie ● vstupná chodba ● priestranná obývacia izba s murovaným krbom a výstupom na terasu (21m2) s markízou + ďalším krbom s malou udiarňou ● útulná kuchyňa s príjemným výhľadom do záhrady ● tri izby ● kúpeľňa so sprch. kútom a toaletou ● samotná toaleta ● oceľové schody vedúce na prízemie a do podkrovia (prístup z chodby). Úžitková plocha je cca 108 m2 + terasa 21m2
▶ V SUTERÉNE sa nachádza: ● letná kuchyňa s toaletou ● sauna so sprch. kútom ● technická miestnosť ● zadný sklad / fitcentrum (pod terasou) ● 2 garáže so samostatnými pivnicami (malá garáž pre 1 auto, veľká garáž s dĺžkou 12 m pre 2 autá) ● oceľové vstupné schody na 1NP. Úžitková plocha je cca 129 m2
▶PODKROVIE (2NP) ⇒ má 2 loggie, momentálne slúži ako úložný priestor. Prístup zabezpečujú oceľové schody z 1NP. !!! Veľkým bonusom je reálna možnosť vytvorenia ďalšej bytovej jednotky s kompletným vybavením (možnosť dobudovania kuchyne, kúpeľne, toalety, 2-3 izieb s dotiahnutými IS) !!!
⁕⁕⁕
✔Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu, plyn a verejný vodovod (v súčasnosti sa využíva len voda zo studne, čo výrazne šetrí náklady na bývanie). Odpad je riešený verejnou kanalizáciou. Vykurovanie je ústredné, teplovodné ⇒ plynovým kotlom cez oceľové radiátory s termostatickými ventilmi a hlavicami. Taktiež je tu možnosť alternatívneho kúrenia murovaným krbom (kotol na tuho palivo v tech. miestnosti). Zdrojom teplej úžitkovej vody je zásobníkový bojler (800L) aj akumulačná nádrž napojená na solárne trubicové kolektory s riadiacou jednotkou, čo taktiež významne znižuje náklady na bývanie. Celkové mesačné náklady (elektrika + plyn) sú 160,-€.
!!! Za plotom RD smerom do poľa je možnosť dokúpenia pozemku !!!

POZN. ▶▶▶Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený (prípadne podľa dohody) v stave, ako je možné vidieť na foto-záberoch. !!! Určite treba vidieť !!!

***Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte a pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel. , prípadne mail: *** ^_~

Cena: 254.000,-€ !!! V PRÍPADE VÁŽNEHO ZÁUJMU A SERIÓZNEHO JEDNANIA JE DOHODA NA CENE EŠTE MOŽNÁ !!!

*** CENA JE SCHVÁLENÁ MAJITEĽOM, JE VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS SPOJENÝ S PREDAJOM NEHNUTEĽNOSTI.***

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bánovciach nad Bebravou

Inzerovaný rodinný dom v Bánovciach nad Bebravou v cene 254.000,- € je o 6.328 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Bánovciach nad Bebravou. Rozloha je o 49 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bánovciach nad Bebravou.

Pozícia realitnej ponuky

254.000,- €
Cena nehnuteľnosti 30.990,- € 335.000,- €
790 m²
Rozloha pozemku 64 m² 6300 m²
161 m²
Zastavaná plocha 42 m² 303 m²
790 m²
Celková rozloha 42 m² 6300 m²
237 m²
Úžitková plocha 42 m² 330 m²

Kontaktujte

Jana Botková

Jana Botková

hovorím po slovensky mluvim česky
+421905.. zobraziť +421905515824

PRR reality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

PRR reality s.r.o.

SNP 645/18, Bánovce nad Bebravou 957 01

0915.. zobraziť 0915884230 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku790 m²
Zastavaná plocha161 m²
Celková rozloha790 m²
Úžitková plocha237 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Lódžiaáno - 2
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-135 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.