Rodinný dom 180 m² s pozemkami 3597 m² a tromi garážami v Sedliskách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Vranov nad Topľou
Lokalita.: Sedliská
180 m²
3597 m²
2
6
áno - 3 autá
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

6342x zobrazená v zozname / 533x zobrazená detailne / 235x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojpodlažný rodinný dom s troma garážami a pozemkami s rozlohou až 3597 m² len 4 km od Vranova nad Topľou, ponúka svojou veľkosťou a lokalitou nielen veľkorysé bývanie, ale aj kvalitný podnikateľský potenciál pre developerov - výstavba ďalších rodinných domov, Penzión, Turistická ubytovňa, či spojenie bývania s podnikaním (automechanici, klampiari, stolárstvo, požičovňa náradia...)
Realitné centrum PROFI REALITY SABOL Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom s pozemkami v obci Sedliská len 4 km od Vranova nad Topľou.

Z dôvodu obmedzenia množstva textu či počtu fotografií inzertnými portálmi si kompletný inzerát pozrite priamo na našom webe tu:
https://shorturl.at/Qf0Gg


Lokalita:


Nehnuteľnosť sa nachádza hneď na začiatku obce Sedliská v smere od Vranova nad Topľou, ktorá nám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť : škola, škôlka, obchod, pošta, detské ihrisko. Rodinný dom sa nachádza na rovinatom a suchom pozemku len 10 minút od Domaše, čo nám dáva potenciál pre podnikateľov vytvoriť kvalitné ubytovanie s priestranným parkovaním a garážami pre turistov. V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza aj ďalšia turistická atrakcia - hrad Čičva.

Popis pozemku:


Rovinatý pozemok o celkovej rozlohe 3597 m². Pozemok je oplotený, dostatočne priestranný s altánkom 10 m² a terasou pred domom s výstupom z obývačky taktiež o rozlohe 10 m². Vjazd do dvora domu je z prednej strany, z hlavnej ulice. Susedia sú iba z jednej strany, čo nám umožňuje krásny výhľad na okolitú prírodu a dostatok súkromia.

Popis rodinného domu:


Dominantu pozemku tvorí maximálne efektívne dispozične riešený 2 - podlažný rodinný dom s prístavbou o úžitkovej ploche 180 m² + 86 m² garáže. Dom je dispozične rozdelený na prízemie a poschodie.
K domu patria aj 3 garáže, ktoré slúžili ako dielne pre automechanika + malá izba používaná ako komôrka, alebo miestnosť na uskladnenie dreva do krbu. Vykurovanie je ústredným vykurovaním - radiátormi, ale na prízemí sa nachádza krb s prieduchmi takmer po celom dome. Kúpelňa s WC je na oboch poschodiach. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s kuchynskou linkou, obývačka s krbom, hosťovská izba, technická miestnosť. Na prvom poschodí sú k dispozícii tri samostatné izby s výstupom na balkón, plus menšia izba vhodná na budúcu kuchyňu alebo šatník. Dom je vyprataný a je ihneď k dispozícii.

Technický stav nehnuteľnosti:


Stavba je napojená na všetky inžinierske siete – elektrina, plyn, obecná kanalizácia a verejný vodovod. Uvedená nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, rodinný dom má vymenené drevené Euro okná a vchodové dvere, komín napojený na krb má nerezovú vložku. Tento rodinný dom je pripravený na okamžité bývanie, alebo na ďalšiu úpravu podľa zámeru budúceho vlastníka.

Dispozícia domu:


Prízemie – vstupná chodba, kuchyňa, obývačka s krbom a výstupom na terasu, hosťovská izba, technická miestnosť, kúpelňa s WC
Poschodie - 3 x izba, chodba, kúpeľňa s WC, schodisko, 1 menšia izba

TOP BENEFITY nehnuteľnosti:


Rozmer a veľkosť pozemku je vhodný na výstavbu ďalších rodinných domov, alebo objektov potrebných na Váš podnikateľský plán.
Nehnuteľnosť sa nachádza v intraviláne obce a len 5 minút autom od Vranova nad Topľou
Celkové mesačné prevádzkové náklady (El. + Kúrenie + Vodné a stočné) predstavujú sumu 220,-€ / 4 osoby


DOHODNITE SI OBHLIADKU a presvedčte sa o benefitoch sami.

SE6DEx

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3597 m²
Zastavaná plocha230 m²
Úžitková plocha180 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno - 3 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ziné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky