TOP CENA - 4 izbové rodinné domy v tichej lokalite Michal na Ostrove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Michal na Ostrove
121 m²
750 m²
1
4
áno
studňa
nie
230V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
244.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1686x zobrazená v zozname / 162x zobrazená detailne / 162x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný samostatný 4 izbový rodinný dom so zastavanou plochou 160m2, úžitková plocha domu je 121m2 s krytou terasou na veľkorysom pozemku o výmere 750m2 v tichej časti obce Michal na Ostrove. Kontakt na obhliadku .

Dom má výborné dispozičné riešenie: vstupná chodba, kuchyňa s jedálenskou časťou spojená s obývacou izbou a vstupom na terasu, komora, samostatné WC, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC, dve detské izby a spálňa so šatníkom.

Dom je postavaný z tehly, zateplený, plastové okná s izolačným troj-sklom, sedlová strecha. Kúrenie a ohrev teplej vody zabezpečuje tepelné čerpadlo -nízke náklady na bývanie. Dom je napojený na elektrinu, žumpu - príprava na napojenie kanalizácie v budúcnu, vlastná studňa s čerpadlom. Príprava na vonkajšie žalúzie, klimatizáciu a alarm.

Súčasťou domu je oplotenie z troch strán betónovým plotom a z prednej strany okrasný plot vrátenia brány. Parkovacie miesta a chodníky zo zámkovej dlažby.

Cena domu v stave Holodom od 244 900 eur


Možnosť dokončenia do Štandardu v cene 17 000 eur
*štandard neobsahuje kuchynskú linku a svietidlá

Dom je možné reálne vidieť. Domy sú skolaudované a ihneď k dispozícii. Možnosť financovania hypotekárnym úverom s ktorým Vám radi pomôžeme. Cena je vrátanie odmeny pre RK.
Obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: zastávky MHD, škôlka, škola, potraviny, pošta, vlaková zastávka. Veľmi dobré napojenie na obchvat D4/R7. Veľmi dobrá dostupnosť do Bratislavy alebo Dunajskej Stredy.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku750 m²
Zastavaná plocha160 m²
Celková rozloha160 m²
Úžitková plocha121 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televízianie
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno