Trojizbový rodinný dom na veľkom slnečnom pozemku neďaleko Nových Zámk

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
120 m²
1379 m²
predaj - Rodinný dom
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2563x zobrazená v zozname / 178x zobrazená detailne / 178x zobrazená detailne tento mesiac

Domček v peknom, pôvodnom stave sa nachádza v kľudnej uličke v meste Nesvady.

Je postavený na priestrannom rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 1379 m2, kde šírka pozemku je 19 m a dĺžka 65 m.

Domček s obytnou plochou cca 120 m2 pozostáva zo vstupnej predsiene, presklenej verandy, troch izieb, kuchyne, komory a kúpeľne s WC. Z verandy je výstup do podkrovia. Súčasťou domu je aj kotolňa, ktorá má samostatný vchod. Kúrenie je ústredné plynový kotol + radiátory. V predsieni a v jednej izbe sa nachádzajú gamatky.
Do domu je zavedená elektrina, voda z mestského vodovodu a plyn. Pred domom optický internet. Odpady sú riešené do žumpy, pred pozemkom je prípojka na kanalizáciu.

Na pozemku sa nachádza podpivničená letná kuchyňa, dve menšie hospodárske budovy. V priestrannej záhrade je veľký zachovalý skleník na pestovanie kvetiniek alebo byliniek. Taktiež je tu množstvo ovocných stromov, vinič, maliny a ríbezle. Na polievanie záhrady je využívaná 9 m hlboká vŕtaná studňa.

Domček je ideálny na trvalé bývanie alebo ako víkendová chalupa vďaka svojej dispozície, keďže sa nachádza necelé 3 km od novovybudovaného termálneho kúpaliska (Thermál Nesvady) s geotermálnou vodou.
Centrum mesta je vzdialené len 550 m, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Mesto Kolárovo sa nachádza 13 km od domu, kde je možnosť cykloturistiky až do okresného mesta Komárno, plavba člnom po Váhu, rybolov a taktiež sa tu nachádza najdlhší drevený most a najstarší plávajúci lodný mlyn. Vzdialenosť od Nových Zámkov je iba 9 km. Bratislava je vzdialená 100 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1379 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky