Vidiecky domček s potôčikom na veľkom pozemku v obci Semerovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
100 m²
2742 m²
predaj - Rodinný dom
53.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1193x zobrazená v zozname / 218x zobrazená detailne / 218x zobrazená detailne tento mesiac

Vidiecky dom v pôvodnom stave sa nachádza v kľudnej časti obce Semerovo.

Je postavený sa dlhom, úzkom pozemku vo výmere 2742 m2 (14 x 169). Na začiatku je pozemok užší, no postupne sa rozširuje až na 23 m. Pozemok sa skladá zo štyroch parciel zastavaná plocha 658m2, záhrada 772m2, potôčik pretekajúci pozemkom, záhrada 895m2 a trvalý trávnatý porast 417m2, ktorý končí lesom.

Domček v tvare písmena L je v pôvodnom, zachovalom stave vhodný na chalupu alebo trvalé bývanie s menším hospodárstvom. Dispozícia: vstupná predizba s verandou, kuchyňa, komora, tri izby, kúpeľňa s WC. V zadnej časti domu sa nachádza letná kuchyňa a dielňa s výstupom do podkrovia.
Do domu je zavedená elektrina, plyn a voda z obecného vodovodu. Kúrenie je možné kombinovať, buď plynový kotol alebo kotol na tuhé palivo.

Na pozemku sa nachádzajú hospodárske budovy, drevená stodola, pôvodná kopaná studňa, konštrukcia na fóliovník a rôzne ovocné stromy.

Centrum obce sa nachádza 300 m od domu, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť.
Len 3 km od domu nájdete najjužnejší lyžiarsky vlek Čechy a 13 km je vzdialené známe termálne kúpalisko Podhájska s geotermálnou vodou. Okresné mesto Nové Zámky sú vzdialené 19 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 129 km.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2742 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne