Krásny 3 izbový byt 67m2 + lódžia, 7.p., M. Bela - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Mateja Bela
67 m²
7
7/posledné poschodie
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
124.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5304x zobrazená v zozname / 327x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt s rozlohou 67m2 na ulici Mateja Bela v Trenčíne. Byt sa nachádza na siedmom poschodí panelového bytového domu s výťahom. Na bytovom dome boli vymenené plastové okná, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky, bola zrekonštruovaná strecha a zateplená fasáda. K bytu prislúcha aj lódžia s rozlohou 3m2 a pivnica s rozlohou približne 2m2. Výťah jazdí od suterénu, čo ocenia najmä mamičky s kočíkmi.

Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Boli vymenené rozvody elektriky v kúpeľni a kuchyni aj rozvody vody a odpadu, interiérové dvere so zárubňami, podlahy v celom byte, murované jadro, plastové okná, exteriérové elektrické žalúzie v izbách, kuchynská linka, vstavaná skriňa v jednej izbe a nové radiátory. Vďaka vynikajúcemu hospodáreniu bytového domu sú náklady na bývanie v tomto byte úctyhodných 115,-€ mesačne.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do veľkej kuchyne s dostatočným priestorom pre plnohodnotný jedálenský stôl. Vedľa kuchyne sa nachádza priestranná špajza. Ak do špajze umiestnite aj chladničku, bude kuchyňa pôsobiť naozaj priestranne a vzdušne. Z chodby sa ďalej vchádza do samostatnej detskej izby, obývačky s lódžiou a do kúpeľne s WC. Cez obývačku sa vchádza do druhej samostatnej izby.

Byt sa nachádza na 7. poschodí zo siedmych. Výhodou najvyššieho poschodia je najmä božský kľud a krásny výhľad. Obývačka a kuchyňa sú orientované na severovýchod a izby na juhozápad. Byt sa predáva s kuchynskou linkou a vstavanou skriňou. Ostatné vybavenie môže zostať po dohode s majiteľmi bytu.

V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Na sídlisku Juh sa nachádzajú viaceré škôlky, dve základné školy, detské ihriská, viaceré potraviny, Billa, OC Južanka s množstvom rôznych obchodov, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, pneuservis, zdravotné stredisko a monoho iného. V blízkosti bytu sa nachádza aj veterinárna ambulancia, lekáreň a mäsiarstvo. Do centra mesta sa dosanete pešo približne za 20 minút a za 10 minút sa dostanete do lesoparku Brezina. Vynikajúca je tiež dostupnosť diaľnice D1. Parkovanie v okolí je bezproblémové.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=Z54kNCgy6XV

Cena bytu je 124.900,-€



Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group


Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group

je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Úžitková plocha67 m²
Poschodie7/posledné poschodie
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové