MODERNE ZARIADENÝ 2i byt s dvoma balkónmi po kompletnej rekonštrukcii

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Bitarová
60 m²
predaj - 2-izbový byt
139.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7021x zobrazená v zozname / 530x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka exkluzívne na predaj krásny 2-izbový byt v Bitarovej o výmere 52m2 s dvoma balkónmi po kompletnej rekonštrukcii, ku ktorému prislúcha aj pivnica. Byt sa predáva kompletne zariadený vrátane elektrospotrebičov a Smart TV.



Dispozičné riešenie:



Byt pozostáva z chodby so vstupnými bezpečnostnými dverami odkiaľ vľavo je zriadený vstup do spálne s balkónom orientovaným na juh, v smere priamo od vstupných dverí do bytu v chodbe sa nachádza kúpeľňa s umývadlom, sprchovým kútom a práčkou. Hneď vedľa kúpeľne sa nachádza toaleta. V smere vpravo je zriadený vstup do obývačky s balkónom orientovaným na juh. Z obývačky je zriadený vstup do kuchyne vybavenej komplet elektrospotrebičmi.



Popis bytu:



Byt sa nachádza na prvom poschodí bytového domu. Bytový dom je tehlový so šiestimi bytmi v tichej lokalite. Byt je slnečný s pekným výhľadom na zeleň orientovaný na juhozápad. Bol kompletne zrekonštruovaný. Je moderný so zníženými podhľadmi a bodovými svietidlami. V byte sú plávajúce podlahy v kombinácií s dlažbou s podlahovým kúrením. Na chodbe a v spálni sa nachádzajú dve vstavané skrine typu ROLL – DOOR. Vykurovanie je zabezpečené vlastným plynovým kotlom čo nesporne prináša úsporu nákladov na bývanie. Parkovanie pred bytovým domom je voľné. Byt je komplet vybavený elektrospotrebičmi a to chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, digestorom, indukčnou doskou, elektrickou rúrou a SMART televízorom. V byte je zavedená káblová televízia a internet. Byt sa predáva komplet zariadený. Kúpou voľný ihneď

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 114976



Cena: 139 900.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bitarovej

Inzerovaný 2 izbový byt v Bitarovej v cene 139.900,- € má priemernú cenu 2-izbového bytu v Bitarovej. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Bitarovej.

Pozícia realitnej ponuky

139.900,- €
Cena nehnuteľnosti 103.000,- € 219.000,- €
60 m²
Úžitková plocha 42 m² 127 m²

Kontaktujte

Jozef Veselý

Jozef Veselý

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-114976 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.