PRENAJATÝ - 3 izbový byt Martina Benku - Zariadený, VOĽNÝ IHNEĎ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Martina Benku
75 m²
12
8
3
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1496x zobrazená v zozname / 10975x zobrazená detailne / 7x zobrazená detailne tento mesiac

Tento byt je už PRENAJATÝ. Nový príbeh sa v ňom začal už 3 dni po zverejnení. Ak chcete rovnaký výsledok kontaktujte nás

Hľadáte na prenájom 3 IZBOVÝ BYT po rekonštrukcii, kompletne ZARIADENÝ a IHNEĎ VOĽNÝ? Tak tento byt je presne pre Vás...

Realitné centrum PROFI REALITY SABOL vám exkluzívne ponúka, priestranný, dispozične zaujímavý, slnečný 3 izbový byt s LOGGIOU na ulici Martina Benku v Prešove.

Lokalita:


Byt sa nachádza na sídlisku Sekčov, na kľudnom mieste s výhľadom na zeleň. V blízkosti bytu sa nachádza nákupne centrum Eperia, Kaufland, Lidl a iné, zdravotné stredisko, detské ihriská, základná a materská škola, park, cyklistický chodník, dostupnosť MHD a veľa ďalších možností pre využitie voľného času. Parkovisko priamo pred bytovým domom. Bytový dom je zateplený, výťahy úplne nové, susedia bezproblémový.

Popis bytu:


3 izbový byt o rozlohe 75 m² (+4 m² LOGGIA) sa nachádza v panelovom bytovom dome na 8/12 poschodí. Byt pozostáva zo vstupnej chodby s malým šatníkom, 3 izieb, kuchyne so vstupom na balkón, kúpeľne a samostatného WC.

Stav a rozsah rekonštrukcie:


Byt je po rekonštrukcii, ktorá zahŕňa: MUROVANÉ JADRO s novou elektrinou, vodou, odpadom, plastové okná, plávajúce podlahy a dlažby. Ponúkame ho komplet zariadený. Tzn. nábytok, vstavané skrine, práčka, TV, zariadená kuchyňa, chladnička postele, gauč, jednoducho stačí si doniesť osobné veci a môžete okamžite bývať.

Výhody ponuky:


- Sťahovanie bez investícií
- Výborná poloha
- krásny výhľad
- kvalitná infraštruktúra a vybavenosť

Cena nájomného a platba:


- Ceny sú uvedené vrátane prenájmu zariadenia a energií
- Cena v RK,-€ / mesiac pre 2-3 osoby
- Cena v RK,-€ / mesiac pre 4-5 osôb
- 1 mesačné nájomné + 2 mesačný depozit vopred je podmienkou. Prosíme záujemcov, ktorí nevedia splniť túto podmienku, aby nás nekontaktovali.

Seriózny vlastník má záujem o seriózneho dlhodobého nájomníka. Cena zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po podpis nájomnej zmluvy. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na realitu ...

ID: SV2BNEx

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha79 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusprenajaté
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátC
Oknáplastové