1 Izbový byt v centre Vrútok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Vrútky
30 m²
6
1
čiastočne prerobený
áno
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

4266x zobrazená v zozname / 296x zobrazená detailne / 296x zobrazená detailne tento mesiac

Na trhu sa nachádza útulný 1-izbový byt v srdci mesta Vrútky, čakajúci na nového majiteľa. Jeho pôvabná výmera 30m2 poskytuje ideálny priestor pre jednotlivca alebo párik hľadajúci útulný a praktický domov.

Jeho orientácia na východnú stranu prináša ráno jemné slnečné lúče do priestoru, čo je ideálne pre začiatok každého nového dňa. Byt je čiastočne prerobený.
Jeho výhodou je aj nový výťah, čo zabezpečuje pohodlný prístup a minimalizuje starosti spojené s denným stúpaním a zostupovaním po schodoch.

✅30m2


✅6. poschodie
✅Orientácia východná

✅Čiastočne prerobený



Radi Vás privítame na obhliadke.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu vo Vrútkách

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu vo Vrútkách. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0917.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Podrobné informácie

Celková rozloha30 m²
Poschodie6
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Výťaháno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-812170 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.