2-izbový byt s terasou na ulici Eduarda Wenzla v projekte RNDZ

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Sklabinská
64.61 m²
3
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
179.880,- € možný odpočet DPH
Ponúknite vlastnú cenu

11034x zobrazená v zozname / 656x zobrazená detailne / 656x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj Byt (Apartmán) s terasou 12m2, kde ako samozrejmosť je možnosť zriadenia trvalého pobytu, nachádzajúci sa na 4. nadzemnom podlaží (3. poschodí), vchod: „B3“ v práve skolaudovanom dome-projekt RNDZ, ktorý sa nachádza v mestskej časti Bratislava – Rača, miestna časť Východné, pozdĺž komunikácie Pri Šajbách – ulica Eduarda Wenzla. Cena nehnuteľnosti, ako celku, vrátane pivnice a garážového parkovacieho státia, je 198.000.- eur (165.000.- bez DPH) – v prípade firmy (platcu DPH) možný odpočet. Cena bytu (Apartmánu) je 179.880.- eur, cena parkovacieho státia je 14.770.- eur a cena pivničnej kobky je 3.350.- eur. Kuchynská linka (Decodom) vrátane zabudovaných spotrebičov a ostatné doplnkové vybavenie bytu je v cene nehnuteľností.

Byt (Apartmán) s pracovným označením č. B3.4.F pozostáva z predsiene, dvoch obytných miestností-spálne a otvorenej obývacej izby s kuchyňou, priestrannej kúpeľne a slnečnej loggie. Podlahová plocha bytu je 52,09 m2 a plocha terasy je 12,52 m2. K bytu (Apartmánu) prislúcha nebytový priestor č. K.B.28 (Pivnica) nachádzajúci sa na 1. podzemnom podlaží (suterén) vchod: „B“ domu s podlahovou plochou 2,63 m2 a garážové parkovacie státie č. GS.B.36–(spoluvlastnícky podiel o veľkosti 1/194 k nebytovému priestoru Garáž) nachádzajúce sa na 1. podzemnom podlaží (suterén) vchod: „B“ domu s podlahovou plochou 12 m². Možnosť po dohode byt dozariadiť a nasťahovať sa ihneď.

V okruhu kompletná občianska vybavenosť (MHD, škola, škôlka). V dostupnosti vlaková stanica Rača. Lokalita - mestská časť má väzbu na prírodné atraktivity, ideálne miesto pre krátkodobé výlety a cyklistické vychádzky, vychádzky so psom, na ktoré RNDZ nadväzuje riešením rôznych oddychových zón a zeleňou. V rámci areálu bude zrealizovaný aj chodník pre cyklistov-pozdĺž ul. Sklabinská.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Rača na ulici Sklabinská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Sklabinská v Bratislave - Rača v cene 179.880,- € je o 38.311 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Rača. Rozloha je o 6 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Rača. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 dvojizbových bytov v Bratislave - Rača. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-TH...

Pozícia realitnej ponuky

179.880,- €
Cena nehnuteľnosti 97.000,- € 249.000,- €
64.61 m²
Úžitková plocha 47.3 m² 74.5 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha64.61 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-TH-16 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.