2 izbový byt v nadštandartnom projekte ZWIRN, kuchyňa v cene bytu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Košická
53 m²
2
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
330.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5870x zobrazená v zozname / 252x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 2-izbový byt (nie apartmám) v projekte ZWIRN 1 Projekt nadväzuje na bohatú históriu bývalého priemyselného areálu cvernovej továrne a začína odvíjať nový príbeh, ktorý toto výnimočné miesto zmení na vitálnu bratislavskú štvrť pre moderný životný štýl.
ZWIRN prináša nový impulz do obľúbenej a zabývanej lokality pri Dulovom námestí. Predstavuje špičkovú mestotvornú architektúru s odkazom na industriálnu históriu tohto miesta. Trojica bytových blokov rešpektuje okolitú zástavbu a umožní vznik kvalitných verejných priestorov s príjemnými vnútroblokmi pre svojich obyvateľov. Datum kolaudácie stavby bol september 2023.

CHARAKTERISTIKA:


- Stropné chladenie a podlahové kúrenie
- Ku každému bytu prislúcha balkón, terasa alebo predzáhradka
- Elektricky ovládané exteriérové žalúzie
- Nadštandardné interiérové materiály
- Pohodlné parkovanie v podzemnej garáži
- Miesta na uskladnenie a umytie bicyklov
- Nadštandardné spoločné priestory a fasáda
- Zelené strechy zlepšujúce klímu
- garázové státie +35 000 eur

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha53 m²
Celková rozloha53 m²
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Novostavbaáno