2 izbový priestanný 67 m2 byt v tehlovom dome Bratislava Trnávka – Kaš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
67 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt
178.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1933x zobrazená v zozname / 229x zobrazená detailne / 60x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú 2 izbový priestranný 67 m2 byt v tehlovom dome v pôvodnom stave. Byt sa nachádza v pokojnej ulici v staršej zástavbe rodinných domov na 2. poschodí bez výťahu. Je orientovaný do dvoch protiľahlých strán. Dispozične je výborne riešený , má dve samostatné priestranné izby so samostatným vchodom. V obývacej izbe je hlboká lodžia, ideálna na príjemné sezónne posedenia. Podlahu v izbách tvoria kvalitné drevené parkety. Byt má samostatnú väčšiu kuchyňu s balkónom. Murované jadro má samostatnú kúpeľňu s vaňou a samostatné WC. Výhodou bytu je murovaná štvorcová cca 9 m2 pivnica , vhodná ako priestranný sklad alebo dieľňa.
V blízkom okolí je výborná občianska vybavenosť, sú tu viaceré školy a škôlky, obchody a reštaurácie. V tesnom dosahu sa nachádzajú obchodné centrá IKEA, Avion, Hornbach, Bauhaus a iné. V dosahu cca 1 km je rekreačné jazero Zlaté piesky s možnosťou pestovať rôzne sezónne športy.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

178.000,- €
Cena nehnuteľnosti 76.847,- € 390.000,- €
67 m²
Rozloha pozemku 35 m² 79 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku67 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52626 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.