3-IZB. BYT V PRÍJEMNEJ A TICHEJ LOKALITE - SLIAČ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Sliač
Ulica.: Rybárska
73 m²
5
4
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
159.000,- € KRÁSNY VÝHĽAD
Ponúknite vlastnú cenu

7005x zobrazená v zozname / 468x zobrazená detailne / 468x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa na predaj priestranný 3 izb.byt po rekonštrukcii v kúpeľnom meste Sliač. Nachádza sa na ulici Rybárska s dostatkom parkovacích miest pre Vaše autá.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne so sprchovacím kútom, WC, troch nepriechodných izieb a jednej lodžie s výhľadom na kúpele Sliač.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• rozloha bytu je 73 m2, 4/5 podlaží
• priestranný byt a dobrá dispozícia
• murované jadro so sprchovým kútom a samostatné WC
• vymenené plastové okná v celom byte so žalúziami a sieťkami proti hmyzu
• priestranné izby
• veľká chodba, dostatok úložného priestoru
• lodžia s krásnym výhľadom
• dostatok parkovacích miest, murovaná pivnica
• energetický certifikát nebol k dispozícii
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:


Byt sa nachádza v pokojnej a tichej časti ulice Rybárska s dostatkom parkovacích miest. V blízkosti sú detské ihriská, cyklochodník popri rieke Hron, turistické trasy okolo kúpeľov Sliač. Kúpeľné mestečko Sliač ponúka okrem aktivít na voľný čas aj kompletnú občiansku vybavenosť ako škola, škôlka, lekár, lekáreň, autobusové zástavky, reštaurácie, atď. Samotná bytovka má novú strehu a aj spoločné priestory prešli rekonštrukciou. Byt sa nachádza na štvrtom poschodí s výťahom. Majitelia zrekonštruovali väčšinu bytu ako nové murované jadro s oddelenou dispozíciou, vodoinštalácia, elektrika v jadre, nové poistky, omietky, podlahy, plastové okná so sieťkami proti hmyzu a ďalšie. Lodžia je otočná na kúpele, takže výhľad tu máte rozprávkový. K bytu patrí aj jedna murovaná pivnica. Ak niekto túži po byte do ktorého sa môžete nasťahovať, bez zdĺhavej rekonštrukcie, tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadku, teším sa na Vás!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. , alebo . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT328ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Sliači na ulici Rybárska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Rybárska v Sliači v cene 159.000,- € je o 13.776 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Sliači. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Sliači. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Sliači. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0949225.., uveďte číslo ponuky ZR-GG...

Pozícia realitnej ponuky

159.000,- €
Cena nehnuteľnosti 69.990,- € 259.333,- €
73 m²
Úžitková plocha 68 m² 94.19 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha73 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GGBT328ZV ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.