3i byt so záhradou v obci Báhoň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Báhoň
100 m²
1
1
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
140.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3307x zobrazená v zozname / 214x zobrazená detailne / 79x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 3izbový byt v Báhoni. Byt sa nachádza v tehlovom rodinnom dome, okrem neho sú tu ešte dve bytové jednotky. Dom je podpivničený. Rozloha domu je 100 m2, pivnica je rozdelená do dvoch miestností, spolu 43 m2. Možnosť širokého využitia pivnice ( úložný priestor, posilňovňa a iné ). Možnosť využitia podkrovia ponúka zrekonštruovaná strecha, ktorá po zateplení otvára ďalší priestor bývania 100 m2.
Vo vstupnej chodbe bytu sú veľké úložné skrine, prejdeme do ďalšej chodbičky z ktorej sa dostaneme do kúpeľne, WC, na povalu a do pivničných priestorov a jedálne. Z jedálne máme prístup do kuchyne, malej komory a obývačky. Z obývacej miestnosti vojdeme do spálne.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, boli menené elektrické rozvody a okná. V izbách sa nachádza plávajúca podlaha, na chodbe a v pivnici dlažba. Bola zrekonštruovaná strecha - vymenená krytina.
Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu. Vykurovanie zabezpečí plynový kotol, tiež je v dome funkčný komín, ktorý poskytuje možnosť napojenia krbových kachlí. Nachádza sa tu prípojka na internetovú sieť.
Prístup k bytu je cez spoločný pozemok, z ktorého sa dostaneme aj na záhradu 10 x 25 m, na ktorej je postavený záhradný domček s pivnicou na uloženie zeleniny, tiež sa tu nachádza WC a sprcha. Za záhradou nájdeme bezproblémové parkovanie.
Dom je postavený v centre obce Báhoň, na dosah školy, škôlky, Autobusovej zastávky, potravín, drogérie, Obecného úradu, kostola, zdravotného strediska, Lekárne, reštaurácie, stavebnín.
Blízka vlaková stanica ponúka výbornú dostupnosť do Bratislavy a Trnavy. Tiež je možné využiť diaľnicu, ktorá je vzdialená 10 min. autom.
cena bytu je 140 000,- vrátane provízie.
V cene provízie je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis. Vyhotovenie potrebných zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Taktiež Vám vieme pomôcť pri vybavovaní hypotekárneho úveru a zabezpečení znaleckého posudku.
V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodné financovanie nehnuteľnosti a poistenie.
Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás osloviť, dohodneme Vám obhliadku nehnuteľnosti. Zrealizovanie obhliadky a bližšie informácie Vám poskytne realitný maklér Marián Beňadik na tel. č.:
Sme členom ZDRUŽENIA V REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

140.000,- €
Cena nehnuteľnosti 140.000,- € 298.700,- €
100 m²
Celková rozloha 64.4 m² 165 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha100 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818291 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.