4-izbový mezonetový byt 135m2 + balkón | Ivanovce - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Ivanovce
Ulica.: Ivanovce
135 m²
1
1
4
áno
nie
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
179.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

24850x zobrazená v zozname / 958x zobrazená detailne / 293x zobrazená detailne tento mesiac

RadoReality Vám exkluzívne ponúka štýlový 4-izbový mezonetový byt s rozlohou 135m2 v obci Ivanovce. Tento moderný byt, postavený v roku 2010 a zateplený, sa nachádza v kľudnej lokalite na prvom poschodí bytovky. S iba jedným susedom máte zaručené veľké množstvo súkromia, čo vytvára atmosféru pohodlia podobnú rodinnému domu.

Byt je veľmi priestranný a disponuje dostatkom úložného priestoru. Väčšina zariadenia ostáva v byte, majitelia si zoberú osobné veci a spotrebnú elektroniku. Jeho nové klimatizácie umožňujú individuálne nastavenie teploty, čím zabezpečujú maximálny komfort. Jeho špeciálnymi prvkami je orientácia na juhovýchod, čo zabezpečuje dostatok svetla a tepla počas celého dňa. Tento pocit domova ešte umocňuje fakt, že kuchyňa bola kompletne prerobená v roku 2022, čo pridáva na jeho atraktivite. S optickým pripojením, bezpečnostnými dverami značky Sherlock a kamerovým systémom v rámci celej bytovky máte istotu spojenú s bezpečnosťou. Vďaka tomu, že je byt postavený z tehál, je možné vykonávať aj drobné dispozičné zmeny podľa vašich predstáv.

Vykurovanie je riešené cez plynový kotol.


Nízke mesačné náklady vo výške len 170€ mesačne, vrátane internetu a fondu opráv, pre 4 osoby.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=Q2Mk81C8jyb

Tento ideálny domov sa nachádza len 10 km od Nového Mesta nad Váhom a 13 km od Trenčína, čo poskytuje dokonalú rovnováhu medzi pokojom vidieckeho života a blízkosťou mestských služieb a zábavy.

Dispozícia: vstupná chodba, po pravej strane sa nachádza prvá samostatná kúpeľňa a toaleta, čelom k vstupným dverám sa nachádza obývacia izba spojená s kuchyňou, z kuchyne sa prejde do samostatnej nepriechodnej izby, po schodoch sa dostane na druhé poschodie, kde po pravej strane sa nachádza ďalšia nepriechodná izba, po ľavej strane sa nachádza druhá kúpeľňa aj s toaletou, a spálňa so vstupom na balkón.

V obci Ivanovce nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane základných služieb, škôl, detských ihrísk a kultúrnych aktivít. Dopravná dostupnosť je zabezpečená, a reštaurácie, kaviarne a bary sú k dispozícii. Okolie ponúka prírodné atrakcie a možnosti na rekreáciu v prírode. Zdravotné stredisko sa nachádza vedľa v dedine Melčice -Lieskové, a je tam aj pošta a lekáreň.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu vo Ivanovciach

Inzerovaný 4 izbový byt vo Ivanovciach v cene 179.900,- € má priemernú cenu 4-izbového bytu vo Ivanovciach. Rozloha má priemernú rozlohu 4-izbového bytu vo Ivanovciach.

Pozícia realitnej ponuky

179.900,- €
Cena nehnuteľnosti 134.900,- € 299.900,- €
135 m²
Celková rozloha 80 m² 135 m²
135 m²
Úžitková plocha 80 m² 135 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha135 m²
Úžitková plocha135 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2490 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny