4i luxusný byt 156, 31 m2 + terasa 42, 72 m2, BA III - KRAMÁRE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Vinohrady
Ulica.: Stromová 54/A
175.83 m²
9
8
4
áno - 2 autá
úplne prerobený
áno - 1
áno
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK vrátane 2x pivničná kobka + 2x vnútorný parking + vrátane zariadenia, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

37398x zobrazená v zozname / 1681x zobrazená detailne / 417x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ jedinečný, veľkometrážny, luxusný a nadštandardne zariadený 4-izbový byt vo veľmi obľúbenej lokalite KRAMÁRE. Byt sa nachádza v bytovom dome OLIVE na Stromovej ulici (na rohu ulíc Stromová a Vlárska), Bratislava - mestská časť Nové Mesto. Táto nehnuteľnosť poskytuje absolútne nadštandardnú výmeru 153,06m2 interiér + 42,72 m2 zasklená terasa + 2 x pivničná kobka (3,25 m2 + 19,52 m2) + 2 x vnútorné parkovacie státie priamo v bytovom dome. Túto výmeru a nadštandard aj vo forme zariadenia bežne nehnuteľnosti neponúkajú. Ak Vás tento unikátny byt oslovil, neváhajte si dohodnúť obhliadku. Byt je umiestnený na 8.p./9 p. a má celkovú rozlohu 218,55 m2, vrátane terasy + 2 x skladu/pivnice.


DISPOZÍCIA BYTU:


Zo vstupnej predsiene (8,13 m2) sa vstupuje do rozľahlej vstupnej chodby s veľkým šatníkom (16,95 m2), ako aj do ostatných miestností. Rozľahlá spálňa (24,18 m2) má aj vlastnú kúpeľňu (7,4 m2) so sprchovacím kútom, toaletou a 2 umývadlami. Zo spálne je priamy východ na terasu. Z chodby sa vstupuje do samostatnej toalety (1,66 m2), do modernej a rozľahlej kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, umývadlom a dizajnovým nábytkom, doplnkami (8,10 m2). Z chodby sa vstupuje do ďalšej izby/miestnosti (13,63 m2 - dnes využívané ako technická miestnosť/sklad, ale ide o štandardnú izbu – má vlastné okno, ako aj radiátor), v ktorej je na mieru vyhotovený úložný systém, kde je umiestnená práčka, sušička. Ďalšia izba (detská izba, 28,52 m2) je taktiež vybavená luxusným nábytkom, ako aj pracovným kútom. Nadštandardne vybavená kuchyňa (13,90 m2) s elektricky výškovo nastaviteľným ostrovčekom zahŕňa spotrebiče značky Miele, zabudovanú vínnu chladničku, automaticky ovládané dvierka. Kuchyňa je prepojená jedálenským kútom s obývacou miestnosťou (30,59 m3), ktorá je vybavená koženými sedačkami, nábytkom, TV a kvalitným ozvučením Bang & Olufsen. Z dennej časti bytu je taktiež vstup na zariadenú, rozľahlú zasklenú terasu (42,72 m2). Zasklenie terasy sa otvára diaľkovým ovládaním, kde je aj umiestnená vírivka, kvalitné ozvučenie, elektricky ovládaná vysoko kvalitná markíza, jedálensky stôl so stoličkami, ako aj nemecká luxusná exteriérová sedacia súprava s konferenčným stolíkom značky ROLF BENZ. K bytu patria 2 murované pivničné kobky v bytovom dome (3,25 m2 + 19,52 m2) + 2 x vnútorné parkovacie státia. Celý byt je krásne presvetlený, luxusne, nadštandardne zariadený s orientáciou S a Z. Všetky izby sú nadštandardne svetlé, na všetkých oknách sú osadené automaticky ovládané exteriérové rolety.

Po byte sa viete poprechádzať prostredníctvom pripojenej 3D prehliadky.

Stačí sa len nasťahovať a užívať jedinečne dokonalú atmosféru tohto bytu a jeho terasy v obľúbenom prostredí.

Byt je zariadený nadštandardne:


• klimatizácie,
• drevené podlahy v kombinácii s vysokonadštandardnou dlažkou,
• byt je zariadeným nábytkom najvyššej kvality Team 7 – kombinácia s masívom dreva, ozvučenie značky Bang & Olufsen,

• 2 kúpeľne - 1 x vaňa a 2 x sprchovací kút + 2x toaleta,


• nadštandardná, vybavená kuchynská linka s osadeným kameňom, plne vybavená vysokokvalitnými spotrebičmi značky Miele,
• masívny drevený jedálenský stôl,
• množstvo úložného priestoru v byte a aj mimo bytu – sklady/pivničné kobky,
• zasklená nadštandardná terasa vybavená vírivkou a nábytkom,
• ale jeho jedinečnosťou je lokalita – kompletné občianske vybavenie – školy, škôlky, detské ihriská, reštaurácie, zdravotné strediská, veľa zelene, blízkosť lesa a oddychovej zóny – Koliba, vhodné pre športové a rekreačné vyžitie – turistika, cyklistika.

VÝHODY:


- byt sa predáva vrátane zariadenia,
- byt je krásne svetlý a veľmi dobre dispozične riešený - oddelené súkromie - denná a nočná časť bytu,
- luxusne, nadštandardne vo veľmi vysokom štandarde zariadený byt s maximálnym dôrazom na detail a kvalitu,
- severná a západná orientácia poskytuje svetlosť a slnečnosť bytu,
- k bytu prináležia 2 vnútorné parkovacie státia, ktoré sa nachádzajú v podzemnej garáži priamo v polyfunkčnom objekte (vstup výťahom „suchou nohou“).

LOKALITA:


Polyfunkčný bytový dom OLIVE bol kolaudovaný v roku 2009 a poskytuje 57 bytových jednotiek, ako aj obchodné priestory (TESCO expres, Cvičisko Kramáre a pod.). Bytový dom bol navrhnutý architektonickým štúdiom Architekti Šebo Lichý vo vysokom štandarde s dôrazom na vysoký komfort bývania (svetelnosť bytových jednotiek, použité kvalitné materiály – tehla a pod.). Bytový dom sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej časti Bratislavy - Nové Mesto, KRAMÁRE. Poloha projektu ponúka blízkosť prírody - Kamzíka, Železnej studničky, či Horského parku. Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite, tiché prostredie s dobrou dostupnosťou do mesta a lesa. V tesnej blízkosti sú nákupné zariadenia, kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlky, MHD zastávky, mnohé detské ihriská, ako mnohé zdravotné zariadenia, nemocnice a pod.

CENA: na vyžiadanie na telefónnom čísle



© Text, fotografie a zobrazenia vizualizácií sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha218.55 m²
Úžitková plocha175.83 m²
Poschodie8
Počet poschodí9
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AS-199 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.