Babony TRE | Financovaný cez ŠFRB (1%) + možnosť dvojizbového bytu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vajnory
Lokalita.: Bratislava - Vajnory
Ulica.: Široká
32 m²
3
3
1
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
109.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

55999x zobrazená v zozname / 1898x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj ponúkame útulný 1-izbový byt vo Vajnoroch, v novostavbe. Tento moderný byt je kompletne zariadený a pripravený na byvanie pre budúceho majiteľa. Byt disponuje samostatnou toaletou osadenou bokom od kúpeľne. Balkón s výhľadom je situovaný na opačnú stranu ulice, pričom vstup naň je z obývačky. Vstupná chodba je osadená šatníkom a šikovne zariadená aj priestrom pre odkladanie veci ako žehliaca doska, žehlička ...

Byt sa nachádza na treťom poschodí a ponúka tým možnosť dostavať si ďaľšiu izbu v podkroví bytového domu a vytvoriť z neho plnohodnotný dvojizbový byt ( Niekoľko bytov v rámci bytového komplexu je už tak vyriešených).

Lokalita Vajnory je príjemnou atraktívnou a pokojnou oblasťou, kde nájdete všetky potrebné služby a obchody. Dostupnosť do centra mesta je vynikajúca, čo vám umožňuje ľahký prístup k mestskej doprave a všetkým zaujímavým miestam.

K bytu príslúcha aj pivnica o veľkosti 3m².



Cena: 109.000,00 Eur ( konečná cena, zahŕňa cely proces a servis)

Výmera: 32 m² (interiér 32 m², loggia 2 m²)




Na vyžiadanie klienta zašleme 3D podorys nehnuteľnosti, videoobhliadku, prípadne bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu/ ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaiging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Vajnory na ulici Široká

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Široká v Bratislave - Vajnory v cene 109.000,- € má priemernú cenu 1-izbového bytu v Bratislave - Vajnory. Rozloha má priemernú rozlohu 1-izbového bytu v Bratislave - Vajnory.

Podrobné informácie

Celková rozloha34 m²
Úžitková plocha32 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-322 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny