BabonyTRE / Nádherný, priestranný 2-i. byt, tehla, Sibírska/zariadený

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Sibírska
60 m²
4
3
2
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
234.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2377x zobrazená v zozname / 269x zobrazená detailne / 2x zobrazená detailne tento mesiac

Predáme kompletne nadštandardne rekonštruovaný byt na Sibírskej ul. (vrátanie kompletného zariadenia), v tehlovom dome, 3p./4, výmera 59,35 m2. Byt sa nachádza v tichom prostredí s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti + zástavka električiek (jednosmerná ulička, z druhej strany rozľahlý park), východná orientácia, rekonštr. prebehla pred 6-timi rokmi (vrátane rozvodov, príprava na kamerový systém, elektrické vonkajšie žalúzie, RGB náladové podsvietenia, vstavané šatníky, kuchynská linka na mieru, bezp. dvere, podlahy, dlažby, obklady, interiérové dvere, tv a internet/TV rozvody v každej miestnosti, atď... komplet rekonštrukcia od tehly) . Dispozícia: vstupná hala, dve nepriechodné izby, kúpeľňa so sprch. kútom spolu s WC, samostatná komora, samostatná kuchyňa. K bytu prislúcha pivnica v suteréne. Bytový dom je tehlový, nízko-podlažný, 3 byty na poschodí, bez výťahu, príjemní susedia, nemá balkón ale má veľké dvojstranne otvárateľné okná, je svetlý, priestranný a má vynikajúcu pocitovú atmosféru. Parkovanie pred domom v súlade s parkovacou politikou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Sibírska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Sibírska v Bratislave - Nové Mesto v cene 234.000,- € je o 3.979 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

234.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 367.500,- €
60 m²
Celková rozloha 32 m² 101.12 m²
60 m²
Úžitková plocha 32 m² 105 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Úžitková plocha60 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-816072 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.