Dom priamo pri vode Zvolen

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
120 m²
3000 m²
predaj - Rodinný dom
285.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

794x zobrazená v zozname / 92x zobrazená detailne / 92x zobrazená detailne tento mesiac

Tento romantický dom sa nachádza priamo pri vode pri priehrade v tichej lokalite, na veľkom pozemku v krásnej prírode. V tejto lokalite je iba zopár chát, je tu ticho a absolútne súkromie. Na pozemku je vlastná studňa s pitnou vodou. Dom je zrekonštruovaný, má 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, pivnicu. Z terasy je prekrásny výhľad na jazero. Podkrovie je zatiaľ nevyužité, je tu možné vybudovať veľkorysé podkrovné bývanie. Dom má ústredné kúrenie na plyn s vlastným zásobníkom uloženým pod zemou, ale je možné vykurovať ho aj krbom s rozvodmi do celého domu alebo elektrinou. Na všetky tieto možnosti je v dome príslušné vykurovacie teleso. Prístupová cesta je asfaltová až k domu. Dom je vhodný na trvalé bývanie, ocenia ho aj rybári, poľovníci no je priam stvorený na príjemný oddych pri vode. Ocenia ho ľudia, ktorý hľadajú pokoj, ale súčasne nechcú ďaleko dochádzať do mesta. Prostredie je ako úžasné na aktívny relax, prechádzky, turistiku, cykloturistiku - jednoducho balzam pre telo aj dušu. Keď tento dom raz navštívite, nebudete chcieť odísť :)
... alebo to je výborná investičná príležitosť: Pozemok sa dá rozdeliť na tri samostatné časti, ktoré sa dajú predať alebo prenajímať.

Lokalita je vedená ako rekreačná oblasť, preto je dom vedený na Lv ako rekreačný objekt.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3000 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne