Elegantný byt s výhľadom na hrad

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Čulenova 5
50.4 m²
13
30
2
áno - 1 auto
áno
centrálna
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
940,- €/mes. Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 211x zobrazená detailne / 211x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na prenájom elegantný dvoj-izbový byt v najtrendovejšom projekte v Bratislave. Byt bude dostupný od 3.6.2024.
Z perspektívy 13. poschodia poskytuje výhľad na Bratislavský hrad, západnú časť mesta a jej dominanty. Byt má elegantný dizajn a zároveň praktické usporiadanie. Celková plocha bytu je 55,4 m2, z toho 50,4 m2 má byt, 5 m2 loggia. V obývacej izbe s otvorenou dispozíciou kuchyne si môžete vychutnať nádherný výhľad, uvariť jedlo v plne vybavenej kuchyni. Úložný priestor je riešený v spálni a na chodbe.

Projekt SKY PARK ponúka dizajnové bývanie a verejný priestor v symbióze. Unikátnym riešením priestoru sa v bývalej priemyselnej zóne Mlynských nív podarilo vytvoriť úplne novú časť bratislavského centra s moderným bývaním svetovej úrovne. Jeho autorkou je prvá dáma architektúry Zaha Hadid, ktorá získala v roku 2003 najvýznamnejšie ocenenie za architektúru Pritzkerovu cenu. SKY PARK pozostáva z troch 31-podlažných rezidenčných budov. Lokalita SKY PARKU ani nemôže byť lepšou práve vďaka blízkosti k nábrežiu Dunaja a Eurovei, ktoré ponúka kultúrne vyžitie, relax, nákupy, gastro. V rámci novovzniknutého areálu obyvatelia nájdu športoviská, škôlku, ihriská, priestor pre jogging, park, viacero vodných prvkov. Súčasťou projektu je aj spoločná vyhliadka na streche veže, ktorá ponúka panoramatické výhľady na celú Bratislavu.
Konštrukčný systém stavby SKY PARKU je tvorený kombinovaným železobetónovým stĺpovo-stenovým systémom. Obvodový plášť tvoria železobetónové monolitické nosné steny s predsadeným fasádnym dizajnovým obkladom s vysokoúčinným tepelným izolantom. K dispozícii sú 4 osobné výťahy s min. kapacitou 13 osôb. Okenné konštrukcie sú z hliníkových profilov s prerušeným tepelným mostom. Okenné výplne sú zasklené izolačným trojsklom. Vykurovanie je zabezpečené cez centrálneho dodávateľa panelovými vykurovacími telesami. Obytné miestnosti sú cez centrálny zdroj chladu chladené pomocou cirkulačných jednotiek. Vzduchotechnika je riešená cez centrálne vetracie jednotky s rekuperáciou. Energetický certifikát budovy – energetická trieda A0.
Cena prenájmu je 1.300€, z toho 940€ je byt, 110€ parkovacie státie a 250€ sú energie vrátane internetu.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha55.4 m²
Úžitková plocha50.4 m²
Poschodie30
Počet poschodí13
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciacentrálna
Energetický certifikátA
Orientáciazápadná
Novostavbaáno